Ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα δια χειρός Γερμανικών Ταχυδρομείων

Σε σοβαρό ανταγωνιστή για τους παραδοσιακούς κατασκευαστές αυτοκινήτων εξελίσσονται τα Γερμανικά Ταχυδρομεία (DHL), τα οποία εισέρχονται στην κατασκευή και πώληση ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της Deutsche Welle, ο γερμανικός όμιλος ήδη χρησιμοποιεί 2,5 χιλ. τέτοια μικρά αυτοκίνητα, ενώ ως το τέλος του έτους ο αριθμός τους αναμένεται να τετραπλασιαστεί.

Το κόστος του ανέρχεται στις 32 χιλ. ευρώ, πιάνει μόλις τα 80 χλμ.

την ώρα αφού φορτιστεί η μπαταρία του, και αρκεί για ολόκληρη τη μέρα. Σημειωτέον, ο σχεδιασμός και η ιδέα ανήκει εξ ολοκλήρου στα Γερμανικά Ταχυδρομεία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της DHL, το όχημα θα αποτελέσει ένα εργαλείο απαραίτητο για την αγορά, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις δείχνουν ενδιαφέρον.

Τα ηλεκτροκίνητα αυτά οχήματα κατασκευάζονται σε εργοστάσιο στην πόλη Άαχεν και ο αριθμός τους θα φτάσει τις 10.000. Στα μελλοντικά σχέδια της DHL ανήκει και η κατασκευή ενός δεύτερου εργοστασίου παραγωγής, ενώ αν οι πωλήσεις κινηθούν σε ικανοποιητικά επίπεδα, ο γερμανικός όμιλος εξετάζει την επέκτασή του και σε άλλες χώρες.

The post Ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα δια χειρός Γερμανικών Ταχυδρομείων appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα