Η Volkswagen ψηφιοποιεί τις πωλήσεις οχημάτων: Ξεκινά το online leasing στη Γερμανία

Αλλάζει τα δεδομένα στις πωλήσεις αυτοκινήτων η Volkswagen, η οποία δίνει πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες της στη Γερμανία να μισθώνουν ηλεκτρονικά (online) νέα οχήματα.

Αρχικά θα διατίθενται προς μίσθωση τα αμιγώς

ηλεκτρικά μοντέλα ID.4 και ID.5, ενώ αργότερα θα προστεθεί και το ID.3.

«Αυτό αποτελεί σημαντικό βήμα στην ψηφιοποίηση των πωλήσεών μας, στο πλαίσιο της στρατηγικής μας ACCELERATE. Είμαστε από τους πρώτους μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων που προσφέρουμε πλήρες online leasing διαμορφώσιμων οχημάτων», σχολίασε ο Klaus Zellmer, μέλος του ΔΣ της Volkswagen, υπεύθυνος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και After Sales Υπηρεσιών.

Η προσφορά πρόκειται να διατεθεί σταδιακά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμφωνα με τον Zellmer, «Έρευνες δείχνουν ακόμα πως σχεδόν τα 2/3 των πελατών μας επιθυμούν να μπορούν να αγοράζουν τα οχήματά μας online. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε και αυτήν την επιθυμία. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές εμπειρίες προσφοράς και αγοράς, τόσο στις αντιπροσωπείες, όσο και online. Ως εκ τούτου, θα αυξάνουμε διαρκώς την ανταγωνιστικότητά μας».

Η νέα online προσφορά της Volkswagen Γερμανίας επιτρέπει ολοκληρωμένη και απρόσκοπτη online εμπειρία – από τη διαμόρφωση του οχήματος και τις επιλογές leasing έως την ψηφιακή ταυτοποίηση και τη σύναψη συμφωνίας. Όλα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω pc, tablet ή “έξυπνου” τηλεφώνου.

Οι αντιπρόσωποι θα εξακολουθούν να εμπλέκονται πολύ ενεργά στο online επιχειρηματικό μοντέλο, οργανωτικά και οικονομικά, ενώ θα παραμείνουν ως ένα σημαντικό σημείο επαφής για τους πελάτες όσον αφορά τις συμβουλές, τις δοκιμαστικές διαδρομές ακόμα και την παράδοση και το service.

Η υπηρεσία online leasing νέων οχημάτων θα επεκταθεί σταδιακά σε αγορές με μετρητά και επιλογές χρηματοδότησης που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. Το online leasing αποτελεί επιπρόσθετο στοιχείο της ψηφιακής αγοράς στο volkswagen.de, όπου Γερμανοί αντιπρόσωποι της αυτοκινητοβιομηχανίας προσφέρουν νέα και μεταχειρισμένα διαθέσιμα αυτοκίνητα από τα τέλη του 2021.

The post Η Volkswagen ψηφιοποιεί τις πωλήσεις οχημάτων: Ξεκινά το online leasing στη Γερμανία appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα