Η Urby απέκτησε το 80% των μετοχών της Stocknord

Η Urby, θυγατρική των La Poste και Banque des Territoires, απέκτησε το 80% των μετοχών της start-up εταιρείας Stocknord, η οποία ειδικεύεται στην ενοικίαση εμπορευματοκιβωτίων.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Η εξαγορά, αξίας περίπου 0,5 εκατ. ευρώ, θα διευρύνει την προσφορά υπηρεσιών της Urby, η οποία έχει σκοπό να προτείνει μια νέα

καινοτόμο λύση σε ζητήματα που άπτονται της αποθήκευσης στα αστικά κέντρα και τα προάστια.

«Η έκρηξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και η πανδημία του Covid-19 οδήγησαν σε εκθετική αύξηση της ποσότητας των αγαθών που πρέπει να αποθηκεύονται μέσα και γύρω από τις αστικές περιοχές. Η εξαγορά της Stocknord σημαίνει ότι μπορούμε πλέον να επεκτείνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας προσφέρονται νέες δυνατότητες», σχολίασε ο Frédéric Delaval, διευθύνων σύμβουλος της Urby.

Να επισημανθεί ότι, η Stocknord ιδρύθηκε το 2016 από τον Arnaud Vandermessen. Είναι μια start-up εταιρεία με έδρα τη Λιλ, η οποία ενοικιάζει σε βιοτέχνες, επιχειρήσεις, ηλεκτρονικούς εμπόρους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις νέα, ηλεκτρικά φωτιζόμενα εμπορευματοκιβώτια.

Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει στους επαγγελματίες να αποθηκεύουν αγαθά (POS, έπιπλα, προϊόντα κ.λπ.) κοντά στην επιχείρησή τους, στα σημεία διανομής και στους πελάτες τους.

The post Η Urby απέκτησε το 80% των μετοχών της Stocknord appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα