Η UPS επεκτείνει την υπηρεσία UPS® Premier

Η UPS Healthcare προχωρά στην επέκταση της υπηρεσίας UPS® Premier.

Η νέα γενιά προϊόντων UPS® Premier, διαθέτει πλέον τρία ευέλικτα πακέτα (UPS® Premier Silver, Gold και Platinum), πλήρως εξατομικευμένα στις ανάγκες των πελατών υγειονομικής περίθαλψης, ενώ ξεχωρίζει για την επιπλέον δυνατότητα παρακολούθησης των αποστολών σε πραγματικό χρόνο, την επίβλεψη των συνθηκών μεταφοράς και τη δυνατότητα για άμεση και κατά προτεραιότητα παράδοση των αποστολών, εντός

του δικτύου της εταιρείας.

«Η επέκταση της σειράς υπηρεσιών UPS Premier, υποστηρίζει άρτια τις αυξημένες ανάγκες εργαστηριακών, υγειονομικών και φαρμακευτικών πελατών μας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η Kate Guttman, EVP και πρόεδρος της Healthcare and Supply Chain Solutions.

«Με τεχνολογία αισθητήρων επόμενης γενιάς και ζωντανή παρακολούθηση, η υπηρεσία UPS Premier προσφέρει εξειδικευμένο χειρισμό, λωρίδα προτεραιότητας στο δίκτυο της UPS και ορατότητα της μεταφοράς σε πραγματικό χρόνο, σε κάθε γωνιά του δικτύου εξυπηρέτησης της εταιρείας.

Με την παρουσίαση των νέων πακέτων της UPS Premier, η εταιρεία επιτυγχάνει τη μέγιστη γεωγραφική επέκτασή της σε όλες τις μεγάλες εμπορικές αγορές στον κόσμο, απαντώντας αποτελεσματικά στις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς ενώ παράλληλα συμβάλλει καταλυτικά στη βελτίωση των διαδικασιών της εφοδιαστικής αλυσίδας στους τομείς υγείας» είπε.

«Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και η ιχνηλασιμότητα των αποστολών είναι απαραίτητες για την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά φαρμάκων υψηλής ανάγκης μεταξύ των πελατών μας», δηλώνει ο πρόεδρος της UPS Healthcare, Wes Wheeler. «Η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου για τους ασθενείς, συχνά εξαρτάται από την δυνατότητα άμεσης αποστολής, ακριβούς παρακολούθησης και εντοπισμού των αναγκαίων φαρμάκων που πρέπει να λάβουν για την έγκαιρη θεραπεία τους», κατέληξε η Guttman.

Οι υπηρεσίες UPS® Premier Silver και Gold είναι πλέον διαθέσιμες σε όλο το δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρείας παγκοσμίως. Η υπηρεσία UPS® Premier Platinum θα είναι διαθέσιμη από το φθινόπωρο και προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα παρακολούθησης της θερμοκρασίας, του φωτός και της υγρασίας των αποστολών, ενώ δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο και για τις αποστολές εκτός του δικτύου της UPS.

Η UPS Healthcare, συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, επενδύοντας καθημερινά στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων υπηρεσιών προς όφελος τους. Με στόχο την εξατομικευμένη κάλυψη των αναγκών κάθε ασθενή, η UPS Healthcare προσφέρει τις υλικοτεχνικές λύσεις για την ασφαλή μεταφορά και την έγκαιρη παράδοση ευαίσθητων στη θερμοκρασία και το χρόνο φαρμακευτικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

The post Η UPS επεκτείνει την υπηρεσία UPS® Premier appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα