Η Planning στηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις. Aνέλαβε partner και mentor του Elevate Greece

H Planning S.A. ανακοίνωσε ότι στηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τις καινοτομικές πρωτοβουλίες αυτών ως partner και mentor του Elevate Greece.

Το Elevate Greece αποτελεί μια πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία έχει ως στόχο τη χαρτογράφηση νεοφυών επιχειρήσεων (start ups) και την υποστήριξη της ανάπτυξής τους, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη ενός ισχυρού οικοσυστήματος καινοτομίας.

H αναμενόμενη επιχειρηματική πύλη Elevate Greece εγκαινιάστηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 13/10/2020,

διαμηνύοντας  ότι η Ελλάδα εισέρχεται στο χάρτη της παγκόσμιας τεχνολογίας και παγκόσμιας καινοτομίας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της PLANNING, Παναγιώτης Ανδριανόπουλος, δήλωσε: «Πιστεύουμε ακράδαντα πως στη χώρα μας υπάρχουν εξαιρετικά μυαλά και ιδέες που όταν τους δοθεί η ευκαιρία και αξιοποιηθούν κατάλληλα θα αποτελέσουν παραδείγματα και λύσεις για τη διεθνή κοινότητα, όχι μόνο στον κλάδο της εφοδιαστικής αλυσίδας αλλά σε κάθε επιχειρηματικό τομέα.

Στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες και είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε ως επίσημος partner και mentor για να βοηθήσουμε τις ελληνικές startups στο κομμάτι της εφοδιαστικής τους αλυσίδας».

H PLANNING είναι μια από τις μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρείες εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ελλάδα. Από την ίδρυσή της το 1989, η πλειοψηφία των μεγαλύτερων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών στην Ελλάδα την έχουν εμπιστευτεί για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών τους σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Πολωνία, Βέλγιο και Γαλλία.

The post Η Planning στηρίζει τις νεοφυείς επιχειρήσεις. Aνέλαβε partner και mentor του Elevate Greece appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα