Η Hapag-Lloyd επεκτείνει περαιτέρω τον στόλο εμπορευματοκιβωτίων της με νέα παραγγελία 60.000 TEU

Η Hapag-Lloyd επεκτείνει περαιτέρω τον στόλο εμπορευματοκιβωτίων της, προχωρώντας σε νέα παραγγελία containers δυναμικότητας 60.000 TEU.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Η απότομη αύξηση της ζήτησης στο εμπόριο οδήγησε σε έλλειψη εμπορευματοκιβωτίων σε ολόκληρο τον κόσμο, προκαλώντας σοβαρές ανισορροπίες στις εξαγωγές και συμφόρηση στα λιμάνια.

Για το λόγο αυτό, η Hapag-Lloyd προχώρησε σε μια ακόμη παραγγελία εμπορευματοκιβωτίων 60.000 TEU από την Κίνα.

Τα πρώτα κουτιά θα συμπληρώσουν

εκείνα που παράγονται επί του παρόντος και έχουν προγραμματιστεί να παραδοθούν στη Hapag-Lloyd, ήδη από τον Ιούλιο, και να ενσωματωθούν στον υπάρχοντα στόλο.

Η πλειοψηφία των νέων containers θα παραδοθεί στο γ’ τρίμηνο του 2021.

«Η ζήτηση συνεχίζει να είναι πολύ υψηλή και η προμήθεια εμπορευματοκιβωτίων είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της βιομηχανίας μας και απαιτεί την πλήρη προσοχή μας.

Για να αντισταθμίσουμε την έλλειψη εμπορευματοκιβωτίων -αλλά, το πιο σημαντικό, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας καλύτερη εξυπηρέτηση- έχουμε επανειλημμένα επενδύσει στον στόλο των εμπορευματοκιβωτίων μας από την αρχή της πανδημίας», δήλωσε ο Rolf Habben Jansen, διευθύνων σύμβουλος της Hapag-Lloyd.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Απρίλιο, ο ναυτιλιακός κολοσσός προχώρησε σε παραγγελίες συνολικά 150.000 TEU εμπορευματοκιβωτίων και reefer (ψυγεία), τα οποία θα παραδοθούν κατά τη διάρκεια του έτους.

The post Η Hapag-Lloyd επεκτείνει περαιτέρω τον στόλο εμπορευματοκιβωτίων της με νέα παραγγελία 60.000 TEU appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα