Η Amazon προσφέρει έκπτωση 10 δολ. για παραλαβές παραγγελιών από το κατάστημα

Έκπτωση 10 δολ. προσφέρει στους πελάτες της η Amazon, εάν επιλέξουν να παραλάβουν τις αγορές τους στο κατάστημα αντί με εταιρεία courier.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Σύμφωνα με το Reuters, η επιλογή αυτή προσφέρεται σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης του αυξανόμενου κόστος αποστολών.

Ορισμένοι

συνδρομητές του Amazon Prime -αυτοί που καταβάλλουν συνδρομή για να δωρεάν αποστολές -έλαβαν e-mail που τους υπόσχονταν 10 δολ. έκπτωση για να παραλάβουν παραγγελίες που κοστίζουν 25 δολ. ή περισσότερο από σημεία όπως τα Amazon Fresh, τα Whole Foods ή τα Kohl’s.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο μεταφορών, Dean Maciuba, ο οποίος ήταν ένας από τους πελάτες που έλαβαν την έκπτωση, τόνισε στο Reuters ότι είναι «μια τεράστια ευκαιρία για την Amazon να μειώσει το κόστος παράδοσης», ενώ παράλληλα εκπαιδεύει τους πελάτες να συνηθίσουν να επιστρέφουν αντικείμενα στο κατάστημα.

Να σημειωθεί ότι, ο κολοσσός του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μεταξύ πολλών εμπόρων λιανικής, συμπεριλαμβανομένων των Zara, Abercrombie και Fitch, και Foot Locker που επανεξετάζουν τις επιλογές δωρεάν αποστολών.

Τους τελευταίους μήνες, η Amazon έχει προχωρήσει σε αλλαγές στο κομμάτι των παραδόσεων και επιστροφών λόγω του αυξανόμενου κόστους.

Αυτό περιλαμβάνει αύξηση της τιμής της ετήσιας συνδρομής της υπηρεσίας Prime κατά 20 δολ. – 139 δολ., χρέωση παράδοσης ως και 10 δολ. για παραγγελίες παντοπωλείου κάτω των 150 δολ. και χρέωση 1 δολ. για ορισμένες επιστροφές που πραγματοποιούνται μέσω UPS.

Μάλιστα, υπήρξαν συνδρομητές του αμερικανικού κολοσσού που παραπονέθηκαν για όλα αυτά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Reuters.

Το άρθρο Η Amazon προσφέρει έκπτωση 10 δολ. για παραλαβές παραγγελιών από το κατάστημα εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα