Η start-up Rail-Flow συγκέντρωσε επενδυτικά κεφάλαια 3,6 εκατ. ευρώ

Η Rail-Flow, πάροχος πλατφόρμας σιδηροδρομικών εμπορευματικών και intermodal μεταφορών, προσέλκυσε κεφάλαια 3,6 εκατ. ευρώ από υφιστάμενους και νέους επενδυτές, που θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Σύμφωνα με τη start-up εταιρεία, πέραν των funds που επένδυσαν τα χρήματά τους στην Rail-Flow, συμμετείχαν και οι:

-δρ. Katrin Suder, ανώτερη σύμβουλος και μέλος διοικητικού συμβουλίου

-Alexander

Hedderich, πρώην διευθύνων σύμβουλος της DB Schenker Rail και πρόεδρος του συμβουλευτικού συμβουλίου Rail-Flow

-καθ. δρ. Jürgen Ringbeck, επίτιμος καθηγητής στο WHU (Otto Beisheim School of Management).

Με τον νέο γύρο χρηματοδότησης, οι ιδρυτές της Rail-Flow, Dominik Fürste και Osman Akdemir, επιδιώκουν «να μετατοπίσουν τις εμπορευματικές μεταφορές από τις οδικές στις σιδηροδρομικές και να ψηφιοποιήσουν τις σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές».

Όπως σημειώνουν, «αυτό καθίσταται δυνατό μέσω διαφόρων modules στην πλατφόρμα της Rail-Flow, η οποία ψηφιοποιεί διαφορετικές διαδικασίες από τη διαχείριση προσφορών έως την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και από το tracing έως την τιμολόγηση. Η πλατφόρμα απλοποιεί έτσι τον χειρισμό των σιδηροδρομικών εμπορευματικών και πολυτροπικών μεταφορών».

«Από την ίδρυσή της, η Rail-Flow έχει πείσει πολλούς “παίκτες” της αγοράς, όπως παρόχους υπηρεσιών logistics και φορτωτές, καθώς και παρόχους σιδηροδρομικών εμπορευματικών μεταφορών για τα οφέλη της πλατφόρμας μας και διευκόλυνε τις επιχειρηματικές τους διαδικασίες στις σιδηροδρομικές εμπορευματικές μεταφορές», επεσήμανε ο Dominik Fürste.

«Χάρη στην εμπιστοσύνη των επενδυτών μας, μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε περαιτέρω τις υπηρεσίες μας και να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή στρατηγική ανάπτυξης», συμπλήρωσε.

Το άρθρο Η start-up Rail-Flow συγκέντρωσε επενδυτικά κεφάλαια 3,6 εκατ. ευρώ εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα