Εξέλιξη σταθμός στο ηλεκτρονικό εμπόριο: Η Maersk εξαγόρασε την B2C Europe

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο, με τους liners (θαλάσσιες εταιρείες μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων), οι οποίοι – το τελευταίο διάστημα – γνωρίζουν τεράστια άνοδο των εσόδων τους – να επενδύουν στο «τελευταίο μίλι».

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Η A.P. Moller – Maersk από τη Δανία, η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στους liners, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αποκτήσει την B2C Europe, μια ολλανδική

εταιρεία logistics που ειδικεύεται στις υπηρεσίες δεμάτων B2C στην Ευρώπη.

H B2C Europe προσφέρει κάθε είδους υπηρεσίες εφοδιαστικής, συμπεριλαμβανομένων διεθνών υπηρεσιών δεμάτων και επιστροφών, δραστηριότητες εκπλήρωσης εξωτερικών συνεργασιών και εκτελωνισμό.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η ολλανδική εταιρεία γνώρισε ραγδαία αύξηση της ζήτησης για αυτές τις υπηρεσίες.

Η B2C Europe αναζητούσε στρατηγικό εταίρο

Για να μπορέσει να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, η B2C Europe αποφάσισε να αναζητήσει έναν στρατηγικό εταίρο.

Αυτό συντελέστηκε με την Maersk, δηλώνοντας ότι «βλέπει μια πολύ ισχυρή προσαρμογή μεταξύ των υπηρεσιών της και των φιλοδοξιών της Maersk στο ηλεκτρονικό εμπόριο».

“Για την B2C Europe είναι ένα πραγματικό όφελος να ενσωματωθούμε σε έναν μεγάλο εταίρο από την άποψη των οικονομιών κλίμακας και το θετικό αποτέλεσμα που θα έχει για τους πελάτες μας”, σχολιάζει η εταιρεία στο σχετικό δελτίο τύπου.

Πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics για τη Maersk

Για την Maersk, η εξαγορά σημαίνει ότι μπορεί να εισαγάγει πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες εφοδιαστικής, καθώς οι πελάτες της απαιτούν περισσότερες λύσεις για όλα τα κανάλια του ηλεκτρονικού εμπορίου και των παραδόσεων.

Επιτρέπει, επίσης, στη Maersk να προσφέρει πανευρωπαϊκή διανομή «τελευταίου μιλίου» στους πελάτες μέσω μιας διεπαφής και ευκολίας πλήρους ελέγχου σε όλες τις παραδόσεις δεμάτων.

«Είμαστε υπερήφανοι και ανυπομονούμε να παίξουμε ένα βασικό ρόλο για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ολοκληρωμένη πρόταση αξίας logistics της MAERSK.

Συγκεντρώνοντας την τεχνογνωσία και τις λύσεις μας, θα προσφέρουμε στους πελάτες μια μοναδική ευκαιρία να πάρουν τον έλεγχο και να οδηγήσουν την ευελιξία στις αλυσίδες εφοδιασμού B2C», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της B2C Europe, Χοσέ Βέγκα.

The post Εξέλιξη σταθμός στο ηλεκτρονικό εμπόριο: Η Maersk εξαγόρασε την B2C Europe appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα