Διευρύνει την συμμετοχή της στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η Reggeborgh Invest

Την απόφασή του να διευρύνει την συμμετοχή του στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ γνωστοποίησε το ολλανδικό επενδυτικό fund Reggeborgh Invest, το οποίο θα αποκτήσει το 17,3% που κατέχει η York Capital Management, ελέγχοντας

πλέον περί το 30%.

«Η απόφασή μας να αυξήσουμε τη συμμετοχή μας ως μακροπρόθεσμοι επενδυτές στο μετοχικό κεφάλαιο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. οφείλεται στην ιστορία της εταιρείας, στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό και στην πορεία της, υπό την ηγεσία τα τελευταία χρόνια του Γιώργου Περιστέρη.

Οφείλεται επίσης στην πίστη μας στις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας με την παρούσα διοίκηση, την οποία με κάθε τρόπο θα στηρίξουμε, όπως και στη βαθιά εμπιστοσύνη μας στις μακροπρόθεσμες προοπτικές της ελληνικής οικονομίας», αναφέρει η Reggeborgh Invest.

Η Reggeborgh Invest είναι επενδυτικό «όχημα» της ολλανδικής οικογένειας Wessels, η οποία ελέγχει την κατασκευαστική εταιρεία VolkerWessels.

Η τελευταία συμπεριλαμβάνεται στους ισχυρότερους κατασκευαστικούς ομίλους της Ευρώπης, με παρουσία σε Ολλανδία, Βρετανία, Γερμανία και Βόρεια Αμερική και έσοδα περί τα 5,7 δισ. ευρώ το 2017.

Η Reggeborgh Invest έχει σήμερα συμμετοχές σε αρκετούς κλάδους μεταξύ των οποίων και η ενέργεια.

The post Διευρύνει την συμμετοχή της στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η Reggeborgh Invest appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα