ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο όμιλος Μαρινάκη εξαγόρασε την Courier Center

H εκρηκτική άνοδος του ηλεκτρονικού εμπορίου οδηγεί σε σημαντικές ανακατατάξεις στον κλάδο των ταχυμεταφορών, καθώς ολοένα και περισσότερα επενδυτικά κεφάλαια στρέφονται σε αυτόν.

Του Φώτη Φωτεινού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metaforespress.gr, o όμιλος Μαρινάκη προχώρησε στην εξαγορά του πλειοψηφικού ποσοστού της Courier Center.

Το metaforespress.gr ήρθε σε επικοινωνία με στέλεχος της Courier Center, το οποίο επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, τονίζοντας ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το επόμενο

διάστημα.

To metaforespress.gr προανήγγειλε τις εξελίξεις με σχόλιό του στις 20 Απριλίου με τίτλο «Κυοφορούνται εξελίξεις στις ταχυμεταφορές, σε συζητήσεις εταιρεία».

Η Courier Center έχει 9 καταστήματα στην Αττική, είτε ιδιόκτητα, είτε μέσω franchise, ενώ μέσω του δικτύου των αντιπροσώπων της, καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Σε οικονομικό επίπεδο και όπως προκύπτει από τις οικονομικές καταστάσεις του 2019, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έφθασε στο ποσό των 3,49 εκατ. ευρώ, οριακά αυξημένος σε σχέση με το 2018 (3,41 εκατ.).

Η εταιρεία πέτυχε καθαρά κέρδη 21 χιλιάδων ευρώ το 2019 έναντι ζημιών 3 χιλιάδων το 2018, ενώ το ενεργητικό έφθασε στο ποσό των 1,054 εκατ. ευρώ.

Για το 2020, λόγω της εκρηκτικής αύξησης του ηλεκτρονικού εμπορίου και του όγκου των αποστολών, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ήταν αυξημένος.

The post ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο όμιλος Μαρινάκη εξαγόρασε την Courier Center appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα