To 5ο Airbus Α320neo παρέλαβε η SKY express, απομένει ένα

To 5ο Airbus Α320neo παρέλαβε η SKY express, η οποία αναμένει ακόμα ένα για να ολοκληρώσει την παραγγελία των 6 Airbus.

Όπως αναφέρει η SKY express, τα Α320neo, τα οποία εξοπλίζονται με κινητήρες CFM Leap 1A, έχουν 15% χαμηλότερη κατανάλωση από άλλες εκδόσεις του ιδίου αεροσκάφους, ενώ παρουσιάζουν αυξημένη εμβέλεια κατά περίπου 700 χλμ.

Ταυτόχρονα,

έχουν χαμηλότερες εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα και μονοξειδίου του αζώτου.

Σήμερα το πτητικό έργο της SKY express εκτείνεται σε 43 εθνικούς και διεθνείς προορισμούς και διαρκώς ενισχύεται με νέα δρομολόγια.

Δηλώσεις SKY express και Griffin για την προμήθεια των Airbus

Με την παραλαβή του 5ου αεροσκάφους, επισφραγίζεται η στρατηγική συμφωνία με την Griffin Global Asset Management, μια από τις μεγαλύτερες και πιο πρωτοποριακές εταιρείες παροχής ευέλικτων λύσεων  για αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως.

Όπως τονίζει ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ SKY express “συνδυάζουμε κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία, κορυφαία τεχνολογία και κορυφαία προστασία του περιβάλλοντος. Πλέον έχουμε στη διάθεσή μας το 5ο υπερσύγχρονο αεροσκάφος και μαζί με αυτό έναν δυνατό συνεργάτη, την Griffin Global Asset Management. Είμαστε η εταιρεία με τον πιο σύγχρονο και “πράσινο” στόλο επί του συνόλου των αεροσκαφών μας. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας μας επιτρέπει να κερδίζουμε καθημερινά μερίδιο στην αγορά μας και στις προτιμήσεις τους”.

Από την πλευρά του, την ικανοποίηση για τη στρατηγική συνεργασία με την SKY express εξέφρασε, σε δήλωσή του, και ο Πρόεδρος της Griffin κ. Marc Baer:

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι από τη συνεργασία μας με την SKY express, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία. Η κορυφαία τεχνολογία του  Airbus A320N ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της εταιρείας και των ανθρώπων της.

Οι σταθεροί οικονομικοί δείκτες και τα υψηλά δεδομένα  βιωσιμότητάς του, εξασφαλίζουν μια επαναστατική επιλογή, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στα ζητούμενα των ταξιδιωτών”.

The post To 5ο Airbus Α320neo παρέλαβε η SKY express, απομένει ένα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα
5ο Airbus Α320neo, SKY,5o Airbus a320neo, SKY