Ανέστειλε τη λειτουργία της η σκανδιναβική αεροπορική Primera Air. Παρενέργειες και στην Ελλάδα

Αίτηση πτώχευσης πρόκειται να καταθέσει, στις 2 Οκτωβρίου, η αεροπορική εταιρεία Primera Air, η οποία προχώρησε σε αναστολή της λειτουργίας της.

Η Primera Air ανήκει στον όμιλο Primera Group, που διαθέτει Tour Operator σε Σουηδία (Solresor), Νορβηγία (Solia resor), Δανία (Bravo Tours) και Φινλανδία (Lomamatkat) και κάθε χρόνο μεταφέρει επιβάτες σε αρκετούς ελληνικούς προορισμούς (Κρήτη, Ρόδο, Πελοπόννησο, Κω, Ζάκυνθο,

Αθήνα).

Σε ανακοίνωσή της, στην ιστοσελίδα της, η αεροπορική αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί επιβάτες,

Η αεροπορική εταιρεία Primera Air και οι κώδικες IATA PF και 6F έχουν ανασταλεί από σήμερα, 2 Οκτωβρίου 2018.

Εκ μέρους της ομάδας της Primera Air, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή σας. Σε αυτή τη θλιβερή μέρα, λέμε αντίο σε όλους εσάς.

Επισκεφθείτε το primeraair.com για περαιτέρω ενημερώσεις τις επόμενες μέρες. Οι επιβάτες τουριστικών εταιρειών σας προτείνουν να απευθυνθείτε στους Tour Operators και τους πράκτορες για περισσότερες πληροφορίες και ενέργειες.

Καταλαβαίνετε ότι οι συνήθεις επιλογές για επαφές (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου) δεν μπορούν πλέον να προσφερθούν».

Να σημειωθεί ότι η πτώχευση της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα έγινε γνωστή το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένας μεγάλος αριθμός τουριστών, οι οποίοι επρόκειτο να αναχωρήσουν από τα Χανιά με πτήσεις της Primera Air, καθηλώθηκαν στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης», αναζητώντας λύση για τον τρόπο μεταφοράς στις πατρίδες τους.

Ανάλογο πρόβλημα με τουρίστες υπό αναχώρηση σημειώθηκε στη Ζάκυνθο.

The post Ανέστειλε τη λειτουργία της η σκανδιναβική αεροπορική Primera Air. Παρενέργειες και στην Ελλάδα appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα