Στις 10 Οκτωβρίου η παρουσίαση της συνεργασίας Mega Airlines Studies – Ηellenic Αmerican University. Στον οδηγό σπουδών τα πτυχία της IATA

Έχοντας ως στόχο την παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε όσους επιθυμούν να εργαστούν στις αερομεταφορές και τον τουρισμό, η Mega Airlines Studies προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με το Hellenic American University.

Η συνεργασία αυτή, με ένα από το κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια στον τομέα του Aviation Management, προσφέρει τα αναγνωρισμένα πτυχία της ΙΑΤΑ στους σπουδαστές του Ηellenic Αmerican University, τα οποία και είναι πλέον ενταγμένα στον οδηγό σπουδών τους.

Ο κ.

Γαλίτης, διευθύνων σύμβουλος της Mega Airlines Studies και ο Δρ. Φλουρής, πρύτανης του Ηellenic Αmerican University.

Οι απόφοιτοί της Mega Airlines Studies που θέλουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το Ηellenic Αmerican University, στο οποίο θα έχουν ήδη “απαλλαγεί” από την υποχρέωση παρακολούθησης των πτυχίων ΙΑΤΑ και θα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Bachelor τους.

Η παρουσίαση του νέου αυτού αναβαθμισμένου προγράμματος θα γίνει την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο Ηellenic Αmerican Union, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Mega Airlines Studies και τον πρύτανη του Ηellenic Αmerican University.

Όπως δηλώνουν στελέχη της Mega Airlines Studies, «πάγια θέση μας για συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και η επιθυμία μας για την επίτευξη σημαντικών συνεργασιών στον χώρο των αερομεταφορών και της εκπαίδευσης, μας οδήγησαν στην δημιουργία αυτού του νέου πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα προγράμματος σπουδών».

The post Στις 10 Οκτωβρίου η παρουσίαση της συνεργασίας Mega Airlines Studies – Ηellenic Αmerican University. Στον οδηγό σπουδών τα πτυχία της IATA appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα