Περισσότερα φορτηγά – ψυγεία, έως 4 τόνων, στους δρόμους για να καλυφθούν οι ανάγκες τροφοδοσίας

Ανάριθμα φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 4 τόνων, που προορίζονται για τη μεταφορά προϊόντων τροφοδοσίας και στα οποία έχει τοποθετηθεί ψυκτικό μηχάνημα, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξινομηθούν ως κοινού φορτίου και να κυκλοφορούν έως τα τέλη Μαΐου, χωρίς να έχουν δηλώσει την υπόψη μετατροπή στις αρμόδιες υπηρεσίες». Η αρχική απόφαση ήταν έως τα τέλη Απριλίου και παρατάθηκε έως τα τέλη Μαΐου.

Όπως τονίζεται σε σχετική εγκύκλιο, που φέρει την υπογραφή του υφυπουργού

Υποδομών και Μεταφορών, «λόγω της εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και για να εξυπηρετηθούν οι έκτακτες ανάγκες μεταφορών προϊόντων για παράδοση στο σπίτι, επιτρέπεται σε ανάριθμα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους μέχρι 4 τόνων, τα οποία προορίζονται για την μεταφορά προϊόντων τροφοδοσίας και στα οποία έχει τοποθετηθεί ψυκτικό μηχάνημα, να ταξινομηθούν ως κοινού φόρτου και να κυκλοφορούν μέχρι 30/5/2020, χωρίς να έχουν δηλώσει την υπόψη μετατροπή στις αρμόδιες υπηρεσίες».

Διευκρινίζεται ότι, «εξυπακούεται ότι μετά την παραπάνω ημερομηνία, οι κάτοχοι των αυτοκινήτων αυτών είναι υποχρεωμένοι να νομιμοποιήσουν την υπόψη μετατροπή στις αρμόδιες Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Περιφερειών».

The post Περισσότερα φορτηγά – ψυγεία, έως 4 τόνων, στους δρόμους για να καλυφθούν οι ανάγκες τροφοδοσίας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα