Ξεκίνησε η εκτέλεση ακόμη 3 γραμμών του ΟΑΣΘ (Νο 40, 42, 43) από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

Ξεκίνησε η υλοποίηση των δρομολογίων άλλων τριών γραμμών του ΟΑΣΘ από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, με το επιβατικό κοινό της Δυτικής Θεσσαλονίκης να βλέπει στην πράξη τα οφέλη της σύμπραξης του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) με τα ΚΤΕΛ.

Πρόκειται

για τις γραμμές: Νο 40 «Ν.Σ. Σταθμός – Καλοχώρι», Νο 42 «Κορδελιό – Κοιμητήρια Ευόσμου», Νο 43 «Τοπικό Ευόσμου», οι οποίες ανήκουν στην Δυτική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σήμερα, η ΚΤΕΛ Κιλκίς (για λογαριασμό της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ) ξεκίνησε πλήρη δρομολόγια με 5 νέα λεωφορεία για τη γραμμή 40 (σχεδόν 110-120 δρομολόγια ημερησίως), ενώ δρομολόγησε επίσης 1 όχημα για τη γραμμή 42 για 9 δρομολόγια ημερησίως.

Τέλος, τη Μεγάλη Δευτέρα (13/4) αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα και η γραμμή 43 «ΤΟΠΙΚΟ ΕΥΟΣΜΟΥ» να εκτελείται από την ΚΤΕΛ.

Συμπληρώνεται έτσι σταδιακά το πλαίσιο του έργου του ΟΑΣΘ που παραλαμβάνει η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για 2 χρόνια και το οποίο ο ΟΣΕΘ εποπτεύει και χρηματοδοτεί.

Ήδη, παρά τις αντιξοότητες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, 14 από τις 25 γραμμές εξυπηρετούνται, ενώ αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να ενταχθεί και η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ στο έργο με 70 επιπλέον οχήματα.

The post Ξεκίνησε η εκτέλεση ακόμη 3 γραμμών του ΟΑΣΘ (Νο 40, 42, 43) από τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα