Αύξηση 8,4% στις εξυπηρετούμενες πτήσεις για την Goldair Handling. Ανανέωση εξοπλισμού 4 εκατ. ευρώ

Περισσότερες από 128 χιλιάδες πτήσεις πρόκειται να εξυπηρετήσει το 2018 η Goldair Handling, σημειώνοντας αύξηση 8,4%, σε σχέση με το 2017, σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία της μητρικής εταιρείας, της Goldair.

Την τρέχουσα χρονιά, η εταιρεία ενίσχυσε το πελατολόγιο με νέες αεροπορικές εταιρείες, ενώ η Goldair Handling Croatia έλαβε άδεια από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Κροατίας για τη δραστηριοποίησή της στα αεροδρόμια Ζάγκρεμπ, Σπλίτ και Ντουμπρόβνικ.

Από την 1η Νοεμβρίου 2018, η Wizz Air εντάχθηκε στο πελατολόγιο της εταιρείας στη Σόφια, γεγονός που διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της Goldair Handling Bulgaria, ενώ από τον ίδιο μήνα, η Goldair Handling ξεκίνησε την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Oman Handling Services, στο διεθνές αεροδρόμιο του Μουσκάτ.

Ακόμα, η Goldair Handling συμμετέχει στην κοινοπραξία Goldair Assistance, με σκοπό τη διεκδίκηση σχετικής άδειας για την υπηρεσία εξυπηρέτησης των Α.με.Α στο διεθνές αεροδρόμιο της Ζυρίχης.

Το 2018, όπως αναφέρει η μητρική εταιρεία, υλοποιήθηκε το ετήσιο επενδυτικό πλάνο ανανέωσης και ενίσχυσης του εξοπλισμού και εφοδίων, ύψους 4 εκατ. ευρώ, ενώ επίσης εγκαινιάσθηκε η νέα αίθουσα διακεκριμένων επιβατών (Lounge) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου.

The post Αύξηση 8,4% στις εξυπηρετούμενες πτήσεις για την Goldair Handling. Ανανέωση εξοπλισμού 4 εκατ. ευρώ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα