Τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι διαμεταφορείς στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στη συνάντηση ΣΥΝΔΔΕ&L με ΟΛΘ

Συνάντηση γνωριμίας με τον επικεφαλής του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), Σωτήρη Θεοφάνη, πραγματοποίησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ&L), κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπήρξε μια

σχετική παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΝΔΔΕ&L για τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες του κλάδου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και κυρίως μία λεπτομερέστατη ενημέρωση για τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμένος και τις παρεχόμενες δυνατότητες για την ανάπτυξη του διαμετακομιστικού έργου.

Διαπιστώθηκε καλή πρόθεση για συνεργασία με τις εταιρείες του κλάδου αφού κοινός στόχος είναι η ανάπτυξη και ισχυροποίηση της θέσεως του λιμένος στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων με αποτέλεσμα την αύξηση της δυναμικής των εταιρειών του κλάδου.

Στιγμιότυπο από την Εσπερίδα του ΣΥΝΔΔΕ&L με θέμα: «Ασφαλής διακίνηση Επικινδύνων Εμπορευμάτων».

Την ίδια ημέρα, στην Θεσσαλονίκη, ο ΣΥΝΔΔΕ&L διοργάνωσε Εσπερίδα με θέμα: «Ασφαλής διακίνηση Επικινδύνων Εμπορευμάτων» και εισηγητές την Κατερίνα Ματσούκα (εκπαιδεύτρια ΙΑΤΑ) και τους Γεώργιο Χαραλαμπόπουλο (GROUP SCIENCE) και Πάνο Δρούγκα (3S Safely Serving Science).

Οι εισηγήσεις των ομιλητών ήταν στοχευμένες στο αντικείμενο του κλάδου όμως ακόμα περισσότερο ουσιαστικός και εποικοδομητικός ήταν ο διάλογος μεταξύ των εισηγητών και των συμμετεχόντων, κατά την διάρκεια του οποίου ετέθησαν προβληματισμοί επί συγκεκριμένων θεμάτων που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων.

The post Τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι διαμεταφορείς στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης στη συνάντηση ΣΥΝΔΔΕ&L με ΟΛΘ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκης, ΣΥΝΔΔΕL, ΟΛΘ,thessalonikis, synddeL, olth