Vileda και Transcombi Express αρωγοί στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας (video)

Vileda και Transcombi Express στάθηκαν αρωγοί στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας. Η Transcombi Express παρείχε δωρεάν το μεταφορικό έργο για την έγκαιρη παράδοση μεγάλου όγκου εμπορευμάτων της Vileda (ανήκει στον όμιλο της FHP – Freudenberg Home and Cleaning Solutions) προς τους πλημμυροπαθείς της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας.

Τη δωρεά υποδέχτηκαν οι τοπικοί φορείς της Καρδίτσας και οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Αθλητικού

Ομίλου Καρδίτσας, με τον πρόεδρο του Συλλόγου (θέλουμε το μικρό του όνομα) κ. Δ. Καρούζο να συντονίζει τις απαιτούμενες ενέργειες για την ανακούφιση των κατοίκων της περιοχής που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

«Η Transcombi Express τηρεί την υπόσχεσή της να στέκεται αλληλέγγυα στις συνθήκες που το επιτάσσουν και εύχεται στον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Καρδίτσας καλή δύναμη στο έργο που, εθελοντικά οι άνθρωποί του, έχουν αναλάβει απέναντι στην κοινωνία της πληγείσας περιοχής», αναφέρει, σε μήνυμα της, η εταιρεία.

The post Vileda και Transcombi Express αρωγοί στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας (video) appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα