Rolls-Royce: Σύντομα η απόφαση για την αποχώρηση από τον ναυτιλιακό κλάδο. Τι γίνεται με τους προβληματικούς Trent 1000

Σύντομα θα είναι σε θέση για νεότερες πληροφορίες, αναφορικά με την απόφαση της εταιρείας να πουλήσει το μεγαλύτερο μέρος των ναυτιλιακών της δραστηριοτήτων, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής Rolls-Royce Warren East.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Ιανουάριο, η βρετανική κατασκευάστρια κινητήρων ανακοίνωσε ότι εξετάζει την απομείωση των ζημιογόνων ναυτιλιακών της δραστηριοτήτων, στοχεύοντας στην αναδιάρθρωση και την περαιτέρω μείωση κόστους.

Μιλώντας ενώπιον

των μετόχων της εταιρείας και ερωτηθείς για τους προβληματικούς κινητήρες Trent 1000 της Rolls-Royce, που τροφοδοτούν τα Dreamliner 787 της Boeing, ο East είπε ότι αναμένει ότι τα καθηλωμένα αεροσκάφη θα είναι σε θέση να ξαναπετάξουν πολύ νωρίτερα από το 2022.

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι ορισμένοι κινητήρες απαιτούν πρόσθετες επιθεωρήσεις, λόγω μη επαρκούς διάρκειας εξαρτημάτων και αυτό σημαίνει ότι ανά πάσα στιγμή θα πρέπει να καθηλωθούν περί τα 30 αεροσκάφη που πετούν με Trent 1000.

Σε κάθε περίπτωση διαβεβαίωσε ότι η Rolls-Royce θα έχει επιλύσει τα όποια προβλήματα ως το 2022.

The post Rolls-Royce: Σύντομα η απόφαση για την αποχώρηση από τον ναυτιλιακό κλάδο. Τι γίνεται με τους προβληματικούς Trent 1000 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα