H Αθήνα ήταν ο “κρυφός” προορισμός που επέλεξε η SAS (pics, video)

H Αθήνα ήταν ο προορισμός – έκπληξη που επέλεξε η αεροπορική εταιρεία SAS, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της “Destination Unknown”.

Ειδικότερα, η αεροπορική έδωσε τη δυνατότητα στα μέλη του EuroBonus να εγγραφούν στην εμπειρία πτήσης “Destination Unknown” στις 5/4 στις 12 το μεσημέρι.

Μέσα σε λίγα λεπτά, πάνω από 1.000 μέλη δήλωσαν συμμετοχή

για την ευκαιρία να ξεκινήσουν αυτό το μυστηριώδες ταξίδι.

Στις 5 Απριλίου, τα μέλη του SAS EuroBonus συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης έτοιμα να επιβιβαστούν σε ένα μυστηριώδες ταξίδι.

Οι ταξιδιώτες κλήθηκαν να εξερευνήσουν την ιδέα του να πετάξουν σε ένα άγνωστο προορισμό και να συμμετάσχουν σε μια μοναδική περιπέτεια που επιμελήθηκε η SAS.

«Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την καινοτόμο ιδέα και είμαι βέβαιος ότι, όπως και εγώ, πολλοί ταξιδιώτες είναι ενθουσιασμένοι με την ιδέα ενός άγνωστου προορισμού. Η προοπτική του να ξεκινήσουν ένα περιπετειώδες και μυστηριώδες ταξίδι με συναδέλφους ενθουσιώδεις, βρίσκοντας νέες συνδέσεις και φιλίες στην πορεία, είναι πραγματικά συναρπαστική.

Η SAS ισοδυναμεί με εμπιστοσύνη και ποιότητα και υπόσχεται την στους επιβάτες μας μια περιπέτεια που θα φέρει την ταξιδιωτική τους εμπειρία σε ένα νέο επίπεδο. Αυτά δεν είναι απλά ταξίδια – είναι εξαιρετικά ταξίδια που θα σας μείνουν για μια ζωή», είπε ο Paul Verhagen, EVP & Chief Commercial Officer της SAS.

Το άρθρο H Αθήνα ήταν ο “κρυφός” προορισμός που επέλεξε η SAS (pics, video) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
h-athina-itan-o-kryfos-proorismos-pou-epelexe-i-sas-pics-video.htm
Τυχαία Θέματα