H UPS επένδυσε 138 εκατ. λίρες για την επέκταση του hub της στα East Midlands

Η UPS εγκαινίασε επίσημα τον διευρυμένο αεροπορικό της κόμβο στο αεροδρόμιο East Midlands (EMA) στο Ηνωμένο Βασίλειο, τοποθετώντας το ως «ζωτικής σημασίας σύνδεση» με τις παγκόσμιες αγορές.

Αυτή η επένδυση των 138 εκατομμυρίων λιρών, όπως αναφέρεται, ενισχύει τη σύνδεση μεταξύ της περιοχής Midlands και των επιχειρήσεων σε όλη τη χώρα με το παγκόσμιο δίκτυο της UPS.

“Η επένδυσή μας στο αεροδρόμιο East Midlands δείχνει την εμπιστοσύνη μας ότι οι επιχειρήσεις

του Ηνωμένου Βασιλείου όλων των μεγεθών είναι έτοιμες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες εξαγωγής, τώρα και στο μέλλον”, δήλωσε ο Jim O’Gara, Πρόεδρος της UPS UK Ireland & Nordics.

«Το μήνυμά μας προς τις μεγάλες και μικρές εταιρείες στην περιοχή είναι ότι ο κόσμος είναι στη διάθεσή τους και είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα τόσο εύκολη όσο και την επιχειρηματική δραστηριότητα στο σπίτι», συμπλήρωσε.

Η εγκατάσταση διαθέτει αυτοματοποιημένα συστήματα σάρωσης και ταξινόμησης που κάνουν τη λειτουργία πιο αποτελεσματική και πιο βιώσιμη, μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα.

Ο διευρυμένος αεροσταθμός της UPS είναι 36.000 τ.μ. και μπορεί να ταξινομεί έως και 22.500 πακέτα την ώρα – διπλάσια από τη χωρητικότητα της προηγούμενης εγκατάστασης.

The post H UPS επένδυσε 138 εκατ. λίρες για την επέκταση του hub της στα East Midlands appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα