Ευχάριστα νέα για τη γραμμή 1 (πρώην ΗΣΑΠ): Αναβαθμίζονται 14 συρμοί, με κόστος 68 εκατ. ευρώ

Ευχάριστα νέα για τη γραμμή 1 (πρώην ΗΣΑΠ) του μετρό ή αλλιώς τον ηλεκτρικό. Προκηρύχτηκε ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση 14 συρμών, ύψους 68 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Αναμφίβολα πρόκειται για τον σπουδαιότερο διαγωνισμό για τη γραμμή 1, καθώς οι υφιστάμενοι συρμοί «μετρούν» δεκαετίες και η αναβάθμισή τους θα βελτιώσει

τη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός αφορά στην ανακατασκευή των συρμών 8ης παραλαβής, οι οποίοι παρελήφθησαν από το 1983 έως το 1985 από τις εταιρείες MAN SE, Siemens AG και LEW.

Ο διαγωνισμός προβλέπει ότι οι συρμοί θα είναι πλήρως αναβαθμισμένοι και ικανοί για παραγωγική λειτουργία για τα επόμενα 25 χρόνια.

Το περιεχόμενο του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει:

A) Την αναβάθμιση (μελέτη, ανασχεδίαση, προμήθεια/κατασκευή, εγκατάσταση εξοπλισμού, υπηρεσίες συντήρησης/επισκευής εξοπλισμού, προμήθεια ειδικών εργαλείων και διαγνωστικού εξοπλισμού, εκπαίδευση προσωπικού, δοκιμές και θέση σε λειτουργία) δέκα τεσσάρων (14) συρμών των 5 οχημάτων, ύψους 68 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ,

B) Την προμήθεια Ανταλλακτικών Συρμών Αρχικής Υποστήριξης, ύψους 2 εκατ. ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 01.11.2021 και ώρα 12:00.

The post Ευχάριστα νέα για τη γραμμή 1 (πρώην ΗΣΑΠ): Αναβαθμίζονται 14 συρμοί, με κόστος 68 εκατ. ευρώ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα