Deals σχεδόν 1 δισ. δολ. για τη Boeing, που στοχεύει τα 50 δισ. την προσεχή 5ετία

Συμφωνίες αξίας περίπου 1 δισ. δολαρίων ανακοίνωσε η μονάδα υπηρεσιών της Boeing, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει για υπερδιπλασιασμό των ετήσιων εσόδων του τμήματος στα 50 δισ. μόλις σε 5 χρόνια.

Σύμφωνα με το Reuters, η κατασκευάστρια αεροσκαφών επιδιώκει να ενισχύσει τα έσοδα του τομέα παροχής υπηρεσιών, που περιλαμβάνει τη συντήρηση, την επισκευή και την επιθεώρηση (MRO) αεροσκαφών, την ανάλυση δεδομένων και την εκπαίδευση πιλότων.

Τα

έσοδα αυξήθηκαν κατά 5,5% στα 14,6 δισ. δολ. το 2017 και ο ρυθμός ανάπτυξης προβλέπεται να είναι ακόμη υψηλότερος εφέτος, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Boeing Global Services, Stan Deal.

«Μέσα στα επόμενα 5 με 10 χρόνια θα επιτύχουμε το στόχο αυτό», ανέφερε ο Deal αναφορικά με το στόχο των 50 δισ., προσθέτοντας ότι θα περιλαμβάνει «σαφώς εξαγορές».

Οι συμφωνίες που ανακοινώθηκαν περιελάμβαναν deals με τις ιαπωνικές εταιρείες ANA Holdings Inc και Malaysia Airlines και μια παραγγελία από την DHL για ένα εμπορευματικό αεροσκάφος 767-300ER.

The post Deals σχεδόν 1 δισ. δολ. για τη Boeing, που στοχεύει τα 50 δισ. την προσεχή 5ετία appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα