100% ηλεκτρικός ο στόλος οχημάτων της Royal Mail για τις last-mile παραδόσεις στο Bristol

Σε 100% ηλεκτρικό μετέτρεψε το στόλο οχημάτων που χρησιμοποιείται για τις last-mile παραδόσεις, στο Bristol, η Royal Mail.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη

Σύμφωνα με το βρετανικό ταχυδρομείο, το Bristol East Central Delivery Office,

που βρίσκεται στην περιοχή του Easton, αντικατέστησε συνολικά 23 ντιζελοκίνητα βαν παράδοσης και συλλογής με αντίστοιχα πλήρως ηλεκτρικά.

Στο σημείο αυτό έχουν εγκατασταθεί 6 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία προέρχεται αποκλειστικά από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Όπως σχολιάζει η Royal Mail, το Bristol επελέγη λόγω των πλάνων της πόλης για Ζώνη Καθαρού Αέρα (Clean Air Zone-CAZ), η οποία θα απαιτήσει ορισμένα οχήματα να καταβάλλουν αντίτιμο σε ημερήσια βάση για να εισέλθουν στο κέντρο της.

Προς το παρόν, κι άλλα γραφεία της Royal Mail σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζουν την αλλαγή του στόλου τους σε ηλεκτροκίνητο τους προσεχείς μήνες.

Τα νέα ηλεκτρικά οχήματα

Τα πλήρως ηλεκτρικά βαν που θα εξοπλίσουν το γραφείο του Bristol διαθέτουν σημαντικά (έως 60%) μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης, δίνοντας πρόσθετη χωρητικότητα για την αντιμετώπιση του αυξανόμενου όγκου δεμάτων.

Με χαμηλότερες απαιτήσεις συντήρησης, ο ηλεκτρικός στόλος υπόσχεται περισσότερο χρόνο στο δρόμο και υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας.

Τα 23 νέα φορτηγά μπορούν να ταξιδέψουν έως και 125 μίλια μέχρι να χρειαστούν επαναφόρτιση, ανάλογα με τον καιρό και το μέγεθος του φορτίου.

The post 100% ηλεκτρικός ο στόλος οχημάτων της Royal Mail για τις last-mile παραδόσεις στο Bristol appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα