«Τα 90 λεπτά μου στον παράδεισο»

Το 1989, ο αιδεσιμότατος Don Piper από την Πασαντίνα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ταξίδευε με το αυτοκίνητό του όταν το όχημά του συγκρούστηκε με ένα ογκώδες φορτηγό. Οι γιατροί ανακοίνωσαν τον θάνατό του. Δεν είχε σφυγμό, λέει, για 90 λεπτά πριν τελικά επιστρέψει στη ζωή όταν ένας περαστικός άρχισε να προσεύχεται και να τραγουδάει ύμνους πάνω από το σώμα του. «Το τιμόνι σφηνώθηκε στο στήθος μου και η οροφή του αυτοκινήτου κατέρρευσε στο

κεφάλι μου, οπότε δε μπορούσα να είχα γλιτώσει από ένα τέτοιο ατύχημα», είπε αργότερα.

Εντούτοις, ο ίδιος εξήγησε ότι η εμπειρία που είχε πριν επανέλθει στον κόσμο των ζωντανών, δεν μπορεί να εξηγηθεί παρά μόνο ως ζωή μετά θάνατον. Θυμάται ότι άκουγε μουσική που ήταν «πέρα από θεαματική» και πως μύριζε αρώματα που δεν είχε μυρίσει ποτέ.

Ο παππούς του βρέθηκε στο πλευρό του μαζί με άλλα πρόσωπα που είχαν αποβιώσει κατά το παρελθόν. Όλοι στέκονταν κάτω από μια μεγαλοπρεπή πύλη με φώτα που, όπως σημείωσε, «πάλλονταν με ζωή». «Κάποιους από αυτούς που συνάντησα στην πύλη, δεν τους είχα σκεφτεί για δεκαετίες».

Αφότου ανάρρωσε πλήρως, έγραψε το βιβλίο «90 Minutes in Heaven: A True Story of Death and Life» και όπως ο ίδιος πιστεύει, ο λόγος που στάλθηκε πίσω στη ζωή ήταν για να διαδώσει ότι «ο παράδεισος είναι ένα αληθινό μέρος».

pronews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα