Μαϊμουδάκι κλαίει και δεν ξεκολλάει από την αγκαλιά της μαμάς του που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει ένα μωρό μαϊμουδάκι να κλαίει πάνω από το άψυχο σώμα της μητέρας του. Η μητέρα διέσχιζε το δρόμο όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο και την σκότωσε ακαριαία.

Το βίντεο δείχνει αυτό το μωρό να προσπαθεί να ξυπνήσει την πεθαμένη μητέρα του. Βλέποντας ότι δεν κουνιέται, το μωρό το κόλλησε πάνω της, έβαλε το αυτί του στο στήθος της σαν να ήθελε να ελέγξει τον χτύπο της καρδιάς της, και στη συνέχεια άρχισε να κλαίει. Οι χωρικοί παρακολουθούσαν τη στιγμή που το μωρό προσπαθούσε να επαναφέρει στη ζωή τη νεκρή μητέρα του.

“Τα ζώα επίσης

θρηνούν για τους δικούς τους, ” είπε ένας μάρτυρας στους Times της Ινδίας. “Είδαμε τη μικρή μαϊμού να κλαίει πάνω από το νεκρό σώμα της μητέρας της.”

Το μωρό σφίγγει απελπισμένα το άψυχο σώμα της μητέρας του.

Η αστυνομία κρατούσε το μαϊμουδάκι καθώς οι άνθρωποι του χωριού μετέφεραν τη μητέρα, όμως το μωρό τους ξέφυγε και ακολούθησε τη μητέρα του. “Το μωρό πηδούσε από το ένα δέντρο στο άλλο και μας ακολουθούσε καθώς μεταφέραμε τη νεκρή μητέρα του,” ανέφερε ένας από τους χωρικούς.

Το μικρό μαϊμουδάκι κλαίει καθώς συνειδητοποιεί ότι η μητέρα του έχει πεθάνει.

Ενώ τα ζώα και οι άνθρωποι είναι εντελώς διαφορετικά όντα, ο τρόπος με τον οποίο θρηνούν όταν χάσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο είναι σχεδόν ο ίδιος.

διαφορετικό

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα