Ζουρνατζίδης: Στόχος του ΠΑΟΚ η 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, μίλησε με αφορμή τη χθεσινή μεγάλη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK

FC Official Stores

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Fair Play 96,1 fm:

Για τη χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ: «Αποτέλεσμα σαν αυτό στο χθεσινό αγώνα δίνει ψυχολογία στην ομάδα, αλλά και βαθμολογικά είναι σαν να έχεις κάνει δύο νίκες. Είναι μία νίκη με ιδιαίτερη αξία. Σε όλο το παιχνίδι η προσέγγιση ήταν εξαιρετική και από το προπονητικό τιμ και από τους παίκτες».

Για τον Ηλία Παπαθεοδώρου: «Η δουλειά του προπονητή είναι ιδιαίτερη και δύσκολη, αλλά αν ρωτήσετε εμένα είναι η καλύτερη που υπάρχει στον κόσμο. Βέβαια, ο προπονητής πρέπει να είναι εξοικειωμένος με την ευθύνη και την κριτική, ιδίως όταν βρίσκεται σε μεγάλη ομάδα. Αν κάνεις τη δουλειά σου σωστά και μεθοδικά, σε βάθος χρόνου θα κριθεί αν έχεις επιτυχία κι έχεις πιάσει τον παλμό της ομάδας. Ο δικός μας προπονητής δείχνει να τα κατανοεί όλα και να ανταπεξέρχεται πλήρως στο ρόλο του».

Για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας: «Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια, για να έχουμε το πλεονέκτημα μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Δεν είναι εύκολο να τη διατηρήσουμε, υπάρχει και ο Προμηθέας που έκανε το διπλό μέσα στη Ρόδο. Έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, με πρώτο αυτό κόντρα στο Λαύριο την Κυριακή. Μας κέρδισε στον πρώτο γύρο και θεωρώ ότι είναι το σημαντικότερο ματς της χρονιάς. Εμείς δείξαμε με την εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, τον τελευταίο μήνα δείχνουμε ότι είμαστε σε πολύ καλό ρυθμό. Θέλουμε, βέβαια, τον κόσμο δίπλα μας και αυτό ισχύει για κάθε άνθρωπο που ασχολείται με τον επαγγελματικό αθλητισμό».

Για τις ομάδες με «μικρό» όνομα, που πραγματοποιούν πολύ καλή πορεία στη φετινή Basket League: «Βλέπεις ιστορικές ομάδες που βρίσκονται πολύ χαμηλά και άλλες χωρίς μεγάλη ιστορία που τα πηγαίνουν πολύ καλά. Η Κύμη, το Λαύριο, ο Προμηθέας… Έχουν καλούς Αμερικάνους παίκτες, βάζουν χρήματα κι έτσι πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να μη βγάζουμε συμπεράσματα με το όνομα. Όπως γίνεται στον ευρωπαϊκό χώρο, έτσι γίνεται και στον ελληνικό χώρο».

Για τους Κόνιαρη και Τζόουνς, που ήταν απόντες στο χθεσινό παιχνίδι: «Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αυτά τα δύο παιδιά. Ο Λάκι με την ενέργειά του και ο Αντώνης με την άμυνα που παίζει, αλλά και με τη δημιουργία στον επιθετικό τομέα. Βέβαια, δόθηκε η δυνατότητα σε άλλα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής, όπως ο Τσόχλας και ο Ζάρας, που βρίσκεται σε φόρμα τον τελευταίο καιρό».

Keywords
Τυχαία Θέματα