Παπαθεοδώρου: Στόχος μας παραμένει η τετράδα, η ομάδα εξελίσσεται

Για τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ, για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και για την εξέλιξη της ομάδας του μίλησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Βρες όλα τα επίσημα προϊόντα ΠΑΟΚ στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά

όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο "Παλατάκι" ο προπονητής του Δικεφάλου:

Για τη χθεσινή νίκη: "Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε τον έλεγχο και παίξαμε πολύ καλά και στις 2 πλευρές του γηπέδου. Εκτός από τα πρώτα 10 λεπτά, που είχαμε κάποια θέματα. Είχαμε πει να κλείσουμε τους χώρους και να περιορίσουμε τις δράσεις των παικτών της ΑΕΚ. Να δώσουμε σουτ σε παίκτες που θεωρούσαμε ότι δεν είναι και οι πιο εύστοχοι στο τρίποντο. Και σε συνδυασμό με τις καλές αποφάσεις στην επίθεση, είχαμε σταθερό σκοράρισμα για 40 λεπτά. Αυτά τα κομμάτια ήταν τα πιο σημαντικά για να πάρουμε το παιχνίδι".

Για το πως ήρθε η νίκη: "Οι απουσίες ήταν σημαντικές σίγουρα. Και ο Κόνιαρης και ο Τζόουνς είναι σημαντικοί για εμάς, αλλά είχαμε πει ότι έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, στο οποίο παίξαμε πολύ καλά και είχαμε τον έλεγχο. Η ΑΕΚ έπαιξε δυνατά, προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά εμείς ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και είχαμε την αντίδραση όταν έπρεπε".

Για τον στόχο της φετινής σεζόν: "Στόχος μας είναι να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Είναι σημαντικό και το έχουν καταλάβει τα παιδιά ότι κάθε παιχνίδι που έρχεται δεν γυρνάει πίσω. Στόχος είναι να τερματίσουμε μέσα στην 4άδα, είμαστε σε καλή κατάσταση. Μέσα από τέτοιες νίκες η ωρίμανση μίας ομάδας έρχεται πιο γρήγορα. Είναι δεδομένο ότι όσο προχωράει η χρονιά, η ομάδα έχει δείξει πολύ μεγάλη βελτίωση. Η εξέλιξη που θέλαμε και περιμέναμε συνεχίζεται, είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα και μας βοηθάει να δείξουμε πιο σίγουροι και πιο δυνατοί".

Για το τι έχει αλλάξει: "Υπάρχει εξέλιξη στην ομάδα. Χτίζει κάποια πράγματα με βάση τα προβλήματα που είχε και είναι σημαντικό να αναγνωρίζεις τα λάθη σου και να τα διορθώνεις. Η ομάδα εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα κι αυτό πρέπει να κρατήσουμε".

Για το ματς με το Λαύριο: "Για να πάρει ουσιαστική, βαθμολογική σημασία η νίκη επί της ΑΕΚ, πρέπει να κερδίσουμε το Λαύριο. Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι και μοναδικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι".

Για το θετικό της ομάδας του: "Υπάρχουν αρκετά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν αυτή την ομάδα. Όλοι έχουμε τους ίδιους στόχους, όπως είπα και πριν όλοι θέλουν να εξελιχθούν με αυτή την ομάδα. Το πιο σημαντικό συστατικό είναι το μέταλλο που έχει η ομάδα. Η ομάδα έχει μία πολύ διαφορετική εικόνα και είναι πολύ σημαντικό. Έχει την ίδια ενέργεια και συγκέντρωση με τις ομάδες που έπαιζαν τόσο καιρό ένα παιχνίδι την ομάδα".

Για την επόμενη σεζόν: "Σίγουρα η εμπειρία της φετινής χρονιάς είναι σημαντική για όλους. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να αλλάξει δραματικά κάτι. Όλες οι ομάδες που έχουν διπλές υποχρεώσεις έχουν και τα πάνω και τα κάτω τους. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με τον ίδιο ρυθμό και να έχεις διάρκεια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ισορροπήσουμε και να προσαρμοστούμε και στις 2 διοργανώσεις. Θεωρώ ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις και να έχουμε καλύτερη παρουσία από ότι είχαμε φέτος. Αυτό δεν μας απασχολεί όμως. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και μετά θα κάνουμε τις εκτιμήσεις μας".

Για το Λαύριο: "Το Λαύριο, είναι μία ομάδα που στηρίζεται στους Αμερικανούς και στο καλό κλίμα που υπάρχει. Μία αθλητική ομάδα, που παίζει με συγκεκριμένο τρόπο στην άμυνα της. Έχει παίκτες που είναι σημαντικοί όπως ο Μουρ και ο Νίξον που βοηθούν κυρίως στη δημιουργία δίνουν λύσεις και θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, που πρέπει να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για να το κερδίσουμε".

Για τον κόσμο: "Στο γήπεδο μας χρειαζόμαστε την παρουσία του κόσμου. Τον κόσμο δεν πρέπει να τον παρακαλέσεις για να έρθει, αλλά να τον κερδίσεις. Η ομάδα προέρχεται από 6 νίκες κι αυτό σημαίνει ότι έχει κάνει κάτι πολύ καλά. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, για να μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση".

Για το πως αισθάνεται στον ΠΑΟΚ: "Όλοι χρειαζόμαστε το χρόνο μας. Ο προπονητής να προσαρμοστεί στο υλικό που έχει και ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Χρειάζεται υπομονή και δουλειά. Οι παίκτες εκτελούν με τον καλύτερο τρόπο όσα λέμε, είμαστε σε καλό σημείο. Η νίκη είναι βάλσαμο για όλους και όλοι νιώθουν χαρούμενοι. Θεωρώ ότι αντιδράσαμε πολύ καλά σε δύσκολες καταστάσεις και εκεί φαίνονται οι μεγάλες ομάδες".

Για την κατάσταση των Κόνιαρη και Τζόουνς: "Σήμερα περιμένουμε την ενημέρωση και για τους 2. Ο Τζόουνς έκανε μαγνητική χθες και δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό, αλλά θα δούμε. Ο Αντώνης είναι σε στάδιο ανάρρωσης από την ίωση που τον ταλαιπώρησε".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: "Είναι κακό, από τη στιγμή που έχει συγκέντρωση και ρυθμό η ομάδα. Θα μας επηρεάσει σίγουρα, αλλά θα προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε. Είναι ανεπίτρεπτα μεγάλη η διακοπή. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Δεν παίζουν μόνο 2 ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κι εμείς παίζουμε κι έχουμε συγκεκριμένους στόχους και θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όλες ομάδες του πρωταθλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα