Υπόθεση μικρής Άννυ: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας ζητούν πατέρας και φίλος

Διεκόπη η δίκη της φρικτής δολοφονίας της μικρής Άννυ στις 27 Μαρτίου του 2015 που πάγωσε το Πανελλήνιο, λόγω ζητημάτων ασφαλείας δύο εκ των τριών κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr και σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της τετράχρονης, τόσο ο Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ (Σάββας) όσο και ο έτερος κατηγορούμενος και φίλος του, Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι), αρνήθηκαν να παραστούν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών, φοβούμενοι για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό

το αίτημα τους για διακοπή της δίκης έως ότου η μεταγωγή τους γίνει υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Η νέα δικάσιμος ορίστηκε για την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου.
Πρωτόδικα ο πατέρας της Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών και έξι μηνών και ο φίλος του Νικολάι σε ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης τριών ετών. Κρίθηκαν ένοχοι για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της περιύβρισης νεκρού.

Στο εδώλιο κάθεται και η μητέρα του άτυχου παιδιού Δημητρίνα Μπορίσοβα που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε βαθμό κακουργήματος. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή καθείρξεως έξι ετών με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, γεγονός που την οδήγησε εκτός φυλακής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, καταλήγει το anikolouli.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα