Ξένια: Αν γυρνούσα πίσω το χρόνο δεν θα ξαναπήγαινα στο Survivor

Η Ξένια Έβεν, λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, μιλά για την εμπειρία της στο reality επιβίωσης και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω δεν θα συμμετείχε στο παιχνίδι.

«Ήξερα πως θα γυρίσω σπίτι, αλλά και στην δουλειά μου. Επίσης, μου είχαν λείψει όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Γονείς, συγγενείς και φίλοι. Παρέμεινα στο Survivor

ενάμισι μήνα. Ήταν μεγάλη ταλαιπωρία για μένα. Μάλιστα, πριν φύγει η Ελένη Χατζίδου από το Survivor, της είχα ζητήσει να μεταφέρει στους Rec στην Ελλάδα την επιθυμία μου να μην με στηρίξουν σε περίπτωση που βγω προτεινόμενη για αποχώρηση», αποκαλύπτει στο People.

Υπήρξε κάποια στιγμή που σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς; «Το είχα σκεφτεί πολλές φορές, αλλά με είχαν αποτρέψει από την παραγωγή, γιατί μου είχαν πει πως δεν θα έκανε καλό ούτε σε μένα ούτε και στο συγκρότημα. Τώρα που έχω ηρεμήσει και σκέφτομαι τα όσα έζησα στο Survivor, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, εκείνη τη μέρα που πήγα να υπογράψω το συμβόλαιο, δεν θα ξαναπήγαινα».

Keywords
Τυχαία Θέματα