Βόλος: 43χρονος ομολόγησε πέντε... φανταστικούς φόνους και το πλήρωσε

Την ετοιμότητα της Αστυνομίας και των Δικαστικών Αρχών θέλησε να τεστάρει ένας 43χρονος από το Βόλο. Για το λόγο αυτό, ομολόγησε πέντε φανταστικούς φόνους, μέσω email, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο άνδρας έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στο οποίο έγραφε ότι

διέπραξε πέντε φόνους και ήθελε να παραδοθεί, ζητώντας συμβουλές για το τι έπρεπε να κάνει.

Οι αστυνομικοί του απάντησαν ζητώντας του να τους πει πού βρίσκεται και ο 43χρονος τους έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού του. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν τον άνδρα με την κατηγορία της ψευδούς δήλωσης στην Αρχή και της παράνομης κατοχής μαχαιριού, διότι σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, εντόπισαν και κατάσχεσαν δύο ματσέτες με λάμες μήκους 30 και 42 εκατοστών.

Την Πέμπτη, ο 43χρονος δικάστηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ομολόγησε ότι δεν διέπραξε πέντε φόνους, αλλά ότι έχει αστικές διαφορές με κάποιον συμπολίτη του, που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει προσθέτοντας ότι σκεφτόταν να διαπράξει φόνο.

Ο άνδρας ανέφερε πως είπε ψέματα, διότι ήθελε να διαπιστώσει την ετοιμότητα της Αστυνομίας και των Δικαστικών Αρχών.

Το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή τριετίας και δικαίωμα έφεσης και 600 ευρώ χρηματική ποινή. Σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία Βόλου διέταξε την ψυχιατρική εξέταση του 43χρονου.

Keywords
Τυχαία Θέματα