Βρέθηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης το όπλο της δολοφονία του Στεφανάκου (ΦΩΤΟ)

Στο βυθό της θάλασσας, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης, βρέθηκε το όπλο, με το οποίο δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος, έξω από το σπίτι του στο Χαϊδάρι, στις 17 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, το καλάσνικοφ εντοπίστηκε στις 27 Ιανουαρίου, ωστόσο τώρα ταυτοποιήθηκε πως είναι εκείνο, που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του 58χρονου πρώην βαρυποινίτη.

Μόλις δέκα ημέρες από την στυγερή δολοφονία, δύτες στα Λιμανάκια βρήκαν το όπλο του εγκλήματος. Οι δύτες είχαν πάει στην παραλία

της λεωφόρου Σουνίου, προκειμένου να προπονηθούν στην ελεύθερη κατάδυση στο σημείο «Πηγάδι». Τότε εντόπισαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ψαροντούφεκο. Αμέσως βούτηξαν για να το πιάσουν, καθώς νόμιζαν ότι το είχε χάσει κάποιος ψαράς, όμως πλησιάζοντας προς τον πυθμένα κατάλαβαν ότι επρόκειτο για πολεμικό όπλο τύπου ΑΚ-47.

Αφού έβγαλαν το καλάσνικοφ στην παραλία, ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές, στις οποίες και το παρέδωσαν. Η υποψία τους ήταν μήπως το συγκεκριμένο όπλο είχε χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια και οι δράστες το πέταξαν στον βυθό για να το ξεφορτωθούν και να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Όπως αποδεικνύεται από τις βαλλιστικές εξετάσεις, το εν λόγω καλάσνικοφ χρησιμοποιήθηκε το απόγευμα της 17ης Ιανουαρίου από τους δράστες που δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του τον Βασίλη Στεφανάκο.

Συγκεκριμένα, στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποιήθηκε ότι οι κάλυκες και οι βολίδες που είχαν βρεθεί στο σημείο της δολοφονίας βλήθηκαν από το συγκεκριμένο όπλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα