Celebrity Game Night: Πρεμιέρα απόψε για τον Θοδωρή Αθερίδη

Πρεμιέρα κάνει απόψε, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στις 21:00 το «Celebrity Game Night», με τον Θοδωρή Αθερίδη να παρουσιάζει το αναμεωμένο παιχνίδι.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», που στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί, τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται από τα κέρδη των Celebrities σε κάθε επεισόδιο, θα διατίθενται για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά

Χωριά SOS Ελλάδος.

Σήμερα, οι έξι καλεσμένοι θα διαγωνιστούν σε πολλές και διαφορετικές ενότητες, με στόχο να αναδείξουν τον ένα παίκτη της ομάδας τους νικητή και να διαθέσουν τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό.

Στη μία ομάδα θα δούμε την παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή, την ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη και τον μοναδικό Δημήτρη Σταρόβα. Στη δεύτερη ομάδα, η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου και οι ηθοποιοί Ελισάβετ Μουτάφη και Μιχάλης Μαρίνος.

Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία (σύνολο 6 celebrities και 2 παίκτες), ανταγωνίζονται σε γνωστά, αλλά και σε καίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια.

Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής – παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity.

Keywords
Τυχαία Θέματα