Βούγιας για εκδήλωση Λεκάκη: Ότι πιο παρωχημένο και παλαιοκομματικό υπάρχει

«Οι υπηρεσιακοί αντιδημαρχοι της δεύτερης, αποτυχημένης θητείας Μπουτάρη, που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση της πόλης τα τελευταία χρόνια, υπόσχονται ότι θα αλλάξουν τα πάντα», σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Βούγιας.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης,

Πέτρου Λεκάκη, ο κ. Βούγιας αναφέρει «σε μια αίθουσα γεμάτη υπαλλήλους των υπηρεσιών τους και καταστηματαρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος που στηρίζουν απροκάλυπτα τον αυτοαποκαλούμενο "δήμαρχο νύχτας", αναλώθηκαν αποκλειστικα σε χαρακτηρισμούς κατά των συνυποψηφίων τους».

Η ανάρτηση του Σπύρου Βούγια:

«ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

Οι υπηρεσιακοί αντιδημαρχοι της δεύτερης, αποτυχημένης θητείας Μπουτάρη, που ευθύνονται για την τραγική κατάσταση της πόλης τα τελευταία χρόνια, υπόσχονται ότι θα αλλάξουν τα πάντα, δηλαδή τον εαυτό τους, αφού αυτοί διοίκησαν και διοικούν ακόμη το Δημο Θεσσαλονίκης.

Σε μια αίθουσα γεμάτη υπαλλήλους των υπηρεσιών τους και καταστηματαρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος που στηρίζουν απροκάλυπτα τον αυτοαποκαλούμενο "δήμαρχο νύχτας", αναλώθηκαν αποκλειστικα σε χαρακτηρισμούς κατά των συνυποψηφίων τους, εκφράζοντας ότι πιο παρωχημένο και παλαιοκομματικό υπάρχει.

Το πιο αστείο όμως ήταν η κωμικοτραγική παρουσία του απερχόμενου δημάρχου που, αφού ακύρωσε προηγουμένως την πρώτη επιλογή της "Πρωτοβουλίας", δηλώνει τώρα ότι στηρίζει, ταυτόχρονα, όλους, σχεδόν, τους υποψηφίους δημάρχους.

ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ!»

Keywords
Τυχαία Θέματα