Βασίλης Κυριαζής: Ένας άνθρωπος της προσφοράς στο πλευρό του Γιώργου Λίλτση

Ένας από τους πιο δημοφιλείς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο Παύλου Μελά είναι ο Βασίλης Κυριαζής. Λόγω της κοινωνικότητάς του και του χαρακτήρα του ο Βασίλης είναι ένα από τα πιο γνωστά και συμπαθητικά πρόσωπα σε ολόκληρο το Δήμο. Ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Λίλτσης, εκτιμώντας το ήθος του Κυριαζή, τον έπεισε να θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ανατροπή». Ο Βασίλης Κυριαζής είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Πολίχνης.

Ο Βασίλης εργάζεται ως αστυνομικός. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται

με τον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Οι στενοί του φίλοι γνωρίζουν ότι προσφέρει με όποιον τρόπο μπορεί σε πολιτιστικά σωματεία και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου Παύλου Μελά. Ο ίδιος αποφεύγει να μιλά για την προσφορά του. «Όπως βοηθάει πολύς κόσμος έτσι βοηθάω κι εγώ όπου μπορώ» σχολιάζει όταν τον ρωτούν για την κοινωνική του προσφορά.

Απαντώντας στην ερώτηση για ποιο λόγο θέτει υποψηφιότητα, ο Βασίλης Κυριαζής τονίζει: «Τα τελευταία χρόνια βλέπω την πόλη μου να μαραζώνει. Η οικονομική κρίση δεν είναι δικαιολογία για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Παύλου Μελά. Δεν ευθύνεται η κρίση για τα προβλήματα στην ασφαλτόστρωση, για τον ελλιπή φωτισμό και για τις ξεχασμένες από τις υπηρεσίες καθαριότητας γειτονιές. Ο Δήμος πρέπει να δουλέψει με σχέδιο. Το δικαιούνται όλοι οι δημότες του ξεχασμένου από την κεντρική εξουσία τόπου μας. Έχω το μεράκι να εργαστώ στο πλευρό του Γιώργου Λίλτση προκειμένου να πετύχουμε την ανατροπή της υπάρχουσας κατάστασης».

Βιογραφικό Βασίλη Κυριαζή

Ο Βασίλης Κυριαζής γεννήθηκε το 1975 στη Δήμητρα Σερρών. Από την ηλικία των 2 ετών έως τα 18 έζησε στη Σουηδία. Από το 1999 είναι δημότης και κάτοικος Μετεώρων – Πολίχνης. Εργάζεται ως αστυνομικός από το 1995. Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Αλεξανδράκη και έχουν δύο παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα