Βαρούχας: Δικαιούταν ακόμη ένα πέναλτι ο ΠΑΟΚ, δεν δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις που υπήρξαν στους αγώνες Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για το Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ

ζητάει ένα πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Παναιτωλικού. Μπορεί να είναι από κοντινή απόσταση, όμως, ο παίκτης του Παναιτωλικού έχει καταλάβει τι έχει γίνει και παίρνει το χέρι του να το κρύψει πίσω από το σώμα του. Είναι πέναλτι. Υπάρχει μια πτώση ενός παίκτη του Παναιτωλικού μετά από μαρκάρισμα του Κρέσπο. Ούτε τον ακουμπάει καθόλου ο Κρέσπο. Ο παίκτης του Παναιτωλικού κάνει μια ωραία βουτιά. Πιάνει και το παπούτσι του για να δείξει ότι τον χτύπησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, όμως, δεν υπήρχε τίποτα. Μια κίτρινη κάρτα για θέατρο θα ήταν ό,τι έπρεπε. Σε ό,τι αφορά την περίπτωση πέναλτι που κερδίζει ο ΠΑΟΚ. Ο παίκτης του Παναιτωλικού ναι μεν λέει ότι του έκανε προηγουμένως φάουλ ο Βαρέλα και πράγματι του έκανε φάουλ ο Βαρέλα. Αν παρατηρήσουμε καλά όμως θα δούμε ότι δεν είχε χτυπηθεί το κόρνερ ακόμη. Εκεί σταματάει τη φάση ο διαιτητής και επιβάλει πειθαρχική ποινή στον παίκτη του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια όταν η μπάλα παίζει γίνεται το τράβηγμα στον Βαρέλα και, βεβαίως, είναι σωστό το πέναλτι που έδωσε ο Θάνος».

Για το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: «Πράγματι υπάρχει παράβαση στο μαρκάρισμα του Τριανταφυλλόπουλου στον Ανσαριφάρντ. Βρίσκει πόδια ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης. Παράβαση υπήρξε και στο μαρκάρισμα του Σισέ στον Μανιά. Πράγματι ενώ η μπάλα έρχεται ο Σισέ βάζει τα χέρια του και ρίχνει τον Μανιά στο έδαφος. Υπάρχει πέναλτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα