Άρης: Παραιτήθηκε ο Ψηφίδης από το ΔΣ της ΚΑΕ - Έκταση σύσκεψη του ΑΣ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Γιάννης Ψηφίδης, ο οποίος ήταν ο εκπρόσωπος του ΑΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ, υπέβαλλε την παραίτησή του.

Με αυτόν τον τρόπο εξέφρασε την δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του Νίκου Λάσκαρη, ο οποίος συνεχίζει να καθυστερεί και να μην προχωράει σε ενέργειες που θα βοηθήσουν την εταιρία να "ανασάνει".

Με την συγκεκριμένη κίνηση, ο νυν ιδιοκτήτης του τμήματος μπάσκετ του Άρη, Νίκος Λάσκαρης, αποδυναμώθηκε κι άλλο, διότι επί της ουσίας έμεινε μόνος του στο "τιμόνι" της ομάδας.

Έκτακτη

σύσκεψη του Ερασιτέχνη για την ΚΑΕ

Με πρωτοβουλία του ΑΣ, αύριο το βράδυ θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη, στην οποία θα συζητηθούν οι ενέργειες που μπορούν να γίνουν, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της ΚΑΕ Άρης.

Στην αυριανή σύσκεψη, όπως αναφέρει το allaboutaris.com, αναμένεται να βρεθούν οι Λευτέρης Αρβανίτης και Παναγιώτης Καπάζογλου που έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους για την επόμενη ημέρα της ΚΑΕ στον Νίκο Λάσκαρη, μαζί με τους συνεργάτες τους και όλοι μαζί θα συζητήσουν για τις ενέργειες που μπορούν να γίνουν από εδώ και στο εξής.

Keywords
Τυχαία Θέματα