Β. Πατουλίδου: Τιμή και επιτυχία η εκλογή Τζιτζικώστα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών

Με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία της ίδιας με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ευχήθηκε "καλή επιτυχία" για την εκλογή του στη θέση του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, η Βούλα Πατουλίδου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης έγραψε μεταξύ άλλων πως είναι: «μεγάλη τιμή και επιτυχία για

την Κεντρική Μακεδονία και για όλη την χώρα η θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών που είναι και το δεύτερο μεγαλύτερο συλλογικό όργανο μετά το Ευρωκοινοβούλιο».

Τέλος, ευχήθηκε στον Απόστολο Τζιτζικώστα «νίκες που θα ωφελήσουν την Μακεδονία μας και θα καταξιώσουν για άλλη μια φορά τη χώρα στην Ευρώπη».

Ολόκληρη η ανάρτηση της Βούλας Πατουλίδου:

«Είναι μεγάλη τιμή και επιτυχία για την Κεντρική Μακεδονία και για όλη την χώρα η θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών που είναι και το δεύτερο μεγαλύτερο συλλογικό όργανο μετά το Ευρωκοινοβούλιο..
Ένα θεσμικό όργανο που γνωμοδοτεί και συμμετέχει στο νομοθετικό έργο της ΕΕ.

Όταν ανοίξαμε το ευρωπαϊκό γραφείο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις Βρυξέλλες θέλαμε αυτό το γραφείο να μην αφορά μόνο στην ανάπτυξη της Περιφέρειας, αλλά και όλων των αυτοδιοικητικών και παραγωγικών φορέων της Κεντρικής Μακεδονίας.

Καλή επιτυχία στο νέο σου σημαντικό ρόλο, ιδίως σ’αυτή τη χρονική συγκυρία.

Σου εύχομαι νίκες που θα ωφελήσουν την Μακεδονία μας και θα καταξιώσουν για άλλη μια φορά τη χώρα στην Ευρώπη».

Keywords
Τυχαία Θέματα