Λ. Αυγενάκης: Να εναρμονιστούμε με ό,τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο

Συνέντευξη στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων παραχώρησε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ανέφερε πως: «ήρθαμε για να εξελίξουμε, αλλά κυρίως να εναρμονιστούμε με ό,τι συμβαίνει στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο».

Στο περιθώριο της ετήσιας εκδήλωσης για την «αθλητική ημέρα του Κατάρ», ο υφυπουργός, ανέλυσε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τους στόχους και τα σχέδια της κυβέρνησης

για την στήριξη των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και την «επένδυση» στον μαζικό αθλητισμό. Ο Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέρθηκε στη συνεργασία Ελλάδας-Κατάρ και φυσικά σε όλες τις ενέργειες που έχει κάνει η κυβέρνηση για να βοηθήσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, ευχήθηκε να ακουστεί πολλές φορές ο Εθνικός Υμνος, στο Τόκιο, ενώ αναφερόμενος στις αντιδράσεις για τον αθλητικό νόμο, τόνισε πως θα νικήσει η λογική: «Υπάρχουν δυνάμεις οι οποίες αντιδρούν. Επιμένουν να έχουν στυλωμένα τα πόδια και να δείχνουν το παρελθόν και τη στασιμότητα. Πιστεύω ότι θα κερδίσει και κερδίζει κάθε μέρα η λογική, η πρόοδος και η εξέλιξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα