Β. Λεβέντης: Η κυβέρνηση στηρίζεται σε περιμαζώματα

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Λεβέντης μιλώντας σε

εκδήλωση του κόμματος και σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις δήλωσε πως «αυτήν την περίοδο γράφεται μαύρη σελίδα για τη χώρα. Πολιτικοί που δεν τους ενώνει τίποτε παρά μονό η εξουσία είναι αυτοί που δίνουν ανάσα στην κυβέρνηση».

«Η κυβέρνηση στηρίζεται σε περιμαζώματα και αυτό δεν περιποιεί τιμή στον Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων λέγοντας πως «ζούμε εποχές παρακμής»

Σχετικά με την κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές, ο κ. Λεβέντης επανέλαβε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο όρος για να τη στηρίξει είναι «να διεξαχθεί δημοψήφισμα για να ακυρωθεί η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών», ενώ αναφορικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τουρκία δήλωσε «να προσέξει πολύ ο κ. Τσίπρας τι θα συζητήσει με τον κ. Ερντογάν γιατί οι Τούρκοι ζητούν πάντα από θέση ισχύος».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στη βενεζουέλα και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης, λέγοντας «ο κ. Τσίπρας στηρίζει τον Μαδούρο, αλλά δεν ξέρει ότι αυτός άλλαξε τις κάλπες για να βγει. Μήπως θέλει να κάνει το ίδιο;».

Keywords
Τυχαία Θέματα