Η γυναίκα που τίναξε τη καριέρα του Σταμάτη Γαρδέλη στον αέρα

22:46 4/2/2019 - Πηγή: seleo
Από τα ονόματα που ξέρουν 3 γενιές ελλήνων. Οι ταινίες του είναι διάσημες ακόμα και στη σημερινή νεολαία, και οι ατάκες από τις ταινίες που πρωταγωνίστησε είναι σλόγκαν ακόμα και…

.

Ο λόγος για τον Σταμάτη Γαρδέλη, που αποκάλυψε μια ιστορία για την ζωή του, όταν βρισκόταν στη κορυφή, με σχεδόν όλες τις ελληνίδες να τον αποθεώνουν, και τους παραγωγούς ταινιών να τον χρυσοπληρώνουν για να παίξει στη ταινία τους.

Μόλις 22 ετών είχε καταφέρει να είναι ένα από τα 3 μεγάλα ονόματα της εποχής, μαζί με τον Στάθη Ψάλτη και Πάνο Μιχαλόπουλο.

1982, γνωρίζει

μια τουρίστρια στο Θησείο, της προτείνει να κάνουν μια βόλτα με τις μηχανές τους, και αυτή η βόλτα κατέληξε στο Μπέβερλι Χιλς. Εκεί βέβαια δεν ήταν ο διάσημος, ωραίος νεαρός σταρ του σινεμά, αλλά ένας ακόμη ευρωπαίος που ήθελε να ζήσει το Αμερικανικό όνειρο.

Δούλεψε σε χώρους εστίασης, συνέχισε να είναι με την μυστηριώδη μηχανόβια, αλλά όλα τα πάθη, κάποια στιγμή τελειώνουν. Η σχέση διαλύθηκε, και ο Σταμάτης Γαρδέλης γύρισε στην Ελλάδα.

Φυσικά οι προτάσεις για δουλειά ήταν λιγότερες, αλλά όπως ο ίδιος περιγράφει, δεν μετάνιωσε ποτέ, για αυτή του την τρέλα.

{youtube}2Wx-dhKyIjw{/youtube}

E-Radio.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα