Το συγκινητικό μήνυμα της Κατερίνας Νοτοπούλου για την Παγκόσμια Ημέρα Ακοής

Ένα συγκινητικό μήνυμα με αφορμή την χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Ακοής έστειλε η διευθύντρια του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κα Νοτοπούλου θέλησε να στείλει αυτό το αισιόδοξο μήνυμα, καθώς και η ίδια ταλαιπωρείται τα τελευταία χρόνια από ένα πρόβλημα ακοής.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

"Η ζωή σίγουρα δεν έρχεται όπως την περιμένουμε ή τη σχεδιάζουμε. Ερχονται

στιγμές ανατρεπτικές που κρύβουν πολύ φόβο και ουσιώδεις απώλειες, με επίπτωση στη λειτουργικότητα μας. Είναι τότε που αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς και να αποδεχτείς τη νέα σου κατασταση, την εξέλιξη του εαυτού σου και της καθημερινότητας σου. Οταν η επικοινωνία δυσκολεύει, αποκτά αλλη αξία. Ερχονται οι μερες, αφου "καταλαγιάσει η κρίση", πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό.

"Ολοι κανουμε συμβιβασμους""Αποφασισε εαν θα σε καθηλώσει η αν θα σε κανει πιο χρησιμη"...

Και ειναι τότε που βρίσκεις δύναμη στα πιο κρυφα σημεία της ζωής, σε μια αγκαλιά, σε ενα χαμόγελο, σε μια προσευχή ή μια βόλτα, τοτε που αντλεις ανάσες απο τους δικους σου ανθρωπους, ν αντεξεις να μη σε παρασυρουν τα βουητά και η κουραση...
Τελικα μπορει να συμβεί.μπορει να χαθουν ξαφνικά οι ήχοι και τα τραγουδια. Και τοτε ολα ειναι αλλιως, οι ωρες μετρανε διπλές. Μα οι δικοι σου ανθρωποι ειναι εκει να τα κανουν ολα κανονικα... για να γελάς....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΚΟΗΣ"

Δείτε την ανάρτησή της:

Keywords
Τυχαία Θέματα