Δείτε VIDEO από τις συμπλοκές παραγόντων και παικτών στην Τρίπολη

Μεγάλη ένταση επικράτησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ που είχε συγκλονιστικό φινάλε (3-2).

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store και store.paokfc.gr

Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Νίκος Καλτσάς,

χρησιμοποίησε υβριστικές εκφράσεις εναντίον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και επιτέθηκε φραστικά προς τον βοηθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, Γιώργο Τσονάκα. Επίσης, έκανε χειρονομία προς τους φιλάθλους του Δικεφάλου που ήταν στις κερκίδες (κάποιοι παρόντες με προσκλήσεις), δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ήταν έξαλλοι μετά από αυτήν την συμπεριφορά του παίκτη του Αστέρα και ιδιαίτερα ο Παντελής Κωνσταντινίδης ήταν εκτός εαυτού και τον αναζητούσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ ήταν ασυγκράτητος και ξέφυγε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν, πηγαίνοντας προς τον Καλτσά. Ο αμυντικός του Αστέρα, Μανώλης Μπέρτος, ακολούθησε τον τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου και μόλις είδε ότι πήγε προς τον Καλτσά, τότε τον έπιασε και τον έριξε στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μόλις είδε την κίνηση του Μπέρτου, εξαγριώθηκε και έτρεξε κατά πάνω του, αλλά συγκρατήθηκε από τους ψυχραιμότερους.

Στον αγωνιστικό χώρο προκλήθηκε γενική σύρραξη μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων, στην οποία ενεπλάκησαν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές, όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο από την εκπομπή "Η ώρα των πρωταθλητών".

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της NOVA με όσα συνέβησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα