Θεσσαλονίκη: Ένας ψηφιακός ρευματολόγος απαντάει δωρεάν στις ερωτήσεις σας

“Αισθάνεστε πόνο στις αρθρώσεις;”, “Πονάει η μέση ή η πλάτη σας;”, “Δυσκολεύεστε να κινηθείτε το πρωί; νιώθετε κούραση”. Απαντήσεις σε αυτά και ότι άλλο θέλετε να μάθετε, ο ψηφιακός ιατρός της Πανελλήνιας Ενημερωτικής Εκστρατείας Ρευματικών Παθήσεων θα σας περιμένει στο One Salonica (Κώττα Ρούλια 10, Θεσσαλονίκη).

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας ημέρας Αρθρίτιδας (12 Οκτωβρίου), την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, μία ψηφιακή φιγούρα ειδικού ιατρού – ρευματολόγου, θα περιμένει όλους τους ενδιαφερόμενους για να δώσει απευθείας απαντήσεις στις ερωτήσεις τους σχετικά με τις

ρευματοπάθειες.

Με κεντρικό σύνθημα “το σώμα σου μιλάει, άκουσέ το”, η Ελλη-νική Ρευματολογική Εταιρεία και η Επαγγελματική Ένωση Ρευματολόγων Ελλάδος (ΕΡΕ – ΕΠΕΡΕ) από το 2014, και κάθε χρόνο, διοργανώνουν εκστρατείες ενημέρωσης για τις ρευματοπάθει-ες. «Είναι πολύ σημαντική η ευαισθητοποίηση του κόσμου και ακόμα περισσότερο των νέων για τις ρευματικές παθήσεις», τονίζει η κυρία Ευαγγελία Καταξάκη, αντιπρόεδρος της ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ, και συμπληρώ-νει: «Γι’ αυτό, ακολουθώντας τις εξελίξεις, φροντίζουμε να βρίσκουμε νέους τρόπους προσέγγισης και ενημέρωσης, του νεανικού κοινού καθώς οι ρευματικές παθήσεις αφορούν όλες τις ηλικίες, όχι μόνο τους ηλικιωμένους και συνοδεύονται από πόνο και σωματική ανικανό-τητα. Η έγκαιρη αναγνώριση των συμπτωμάτων, η έγκαιρη πρόσβαση στον γιατρό και η έναρξη της θεραπείας αποτελούν το κλειδί για την καλύτερη αντιμετώπιση τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονί-κης.

Στη ιστοσελίδα της εκστρατείας www.tosomasoumilaei.gr. ο επισκέπτης μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές για τις ρευματικές παθήσεις και τις θεραπείες τους, συλλόγους ρευματοπαθών α-σθενών ανά την Ελλάδα, αλλά και να αναζητήσει ρευματολόγο στην περιοχή του.

Ένας ψηφιακός ρευματολόγος στο One Salonica

11- 12 Οκτωβρίου 2019 απαντάει live στις ερωτήσεις του κοινού για τις ρευματικές παθήσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα