Ταλαιπωρία για επιβάτες του ΟΑΣΘ στην Τούμπα (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Θύματα ταλαιπωρίας έπεσαν για ακόμα μία φορά επιβάτες λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη στο thestival.gr, σήμερα στις 16.35, ο οδηγός λεωφορείου της γραμμής 12 ξέχασε ότι γίνονται έργα στην οδό Αμφιπόλεως με αποτέλεσμα να παρατήσει τους επιβάτες πάνω στην διασταύρωση με την Αρτάκης.

Το λεωφορείο προσπάθησε να απεγκλωβιστεί με αποτέλεσμα να φράξει την κυκλοφορία και να δημιουργήσει

προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων.

Μάλιστα όπως τονίζεται στην καταγγελία, το περιστατικό αναφέρθηκε στον επόπτη υπηρεσίας, ο όποιος γνώριζε για τα έργα και του φάνηκε περίεργο που έστριψε από εκει ο οδηγός.

"Σήμερα στις 16:35 ένα λεωφορείο 12 του ΟΑΣΘ, μάλλον ξέχασε ότι γίνονται έργα στην Αμφιπολεως, με αποτέλεσμα να παρατήσει τον κόσμο πάνω στην διασταύρωση Αρτάκης-Αμφιπολεως, να προσπαθεί επί δέκα λεπτά να κάνει οπισθογωνία το διπλό με φυσούσα λεωφορείο πίσω στην Αρτάκης και έτσι να φράζει την κυκλοφορία. Έγινε καταγγελία στον επόπτη υπηρεσίας, ο όποιος γνώριζε για τα έργα και του φάνηκε περίεργο που έστριψε από κει ο οδηγός. Είναι ντροπή πάντως, η αυθαιρεσία των οδηγών που κάνουν ότι τους κατεβεί και όπως τους βολέψει, άλλα θα πούνε ότι είναι παράνομο να σταματήσουν πέντε μέτρα πριν την στάση", αναφέρει στην καταγγελία του αναγνώστης του thestival.gr

Δείτε το βίντεο και τη φωτογραφία:

Keywords
Τυχαία Θέματα