Τ. Μπαλτάκος για ταυτότητα φύλου: Αφού η Εκκλησία πήρε αυτή τη θέση, η ΝΔ δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς

Την εκτίμηση πως η Νέα Δημοκρατία θα ήταν ένα κόμμα του 6% εάν δεν το στήριζαν εκείνοι που πηγαίνοπυν κάθε Κυριακή στην Εκκλησία εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος.

«Από την στιγμή που δεν το δέχονται η Eκκλησία και το Άγιο Όρος, δεν το δέχομαι κι εγώ», είπε στον Αlpha 989 ο Τάκης Μπαλτάκος για το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητας

φύλου.

Ο Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, έκανε λόγο ωστόσο για πολύ μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης –πολιτικά- που κατάφερε να περνάει όλα τα δυσάρεστα μέτρα ενώ η ΝΔ να μπαίνει σε εσωστρέφεια.

«Αντί ο κόσμος να ασχολείται με τον ΕΝΦΙΑ ή με φορολογικά βάρη, ασχολείται με κάτι το οποίο είναι ασήμαντο για την πλειοψηφία του πληθυσμού. Και ρίχνει τη ΝΔ στο καναβάτσο στην κυριολεξία γιατί αντί η ΝΔ να αντιπολιτεύεται σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα που θα μπορούσε να αντιπολιτευτεί, μπαίνει σε εσωστρέφεια και αναγκάζεται να αντιπολιτευτεί για ένα θέμα ασήμαντο για το μεγάλο μέρος του πληθυσμού», σχολίασε μιλώντας στον Alpha 989 ο Τάκης Μπαλτάκος.

«Η ΝΔ χωρίς την στήριξη των πιστών, αυτών που πάνε κάθε Κυριακή στις λειτουργίες, θα φτάσει στο 6%. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά. Όταν η Εκκλησία πήρε αυτή τη θέση, σαρώθηκε η αντίθετη φωνή μέσα στη ΝΔ. Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Αυτό είναι επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έβαλε τη ΝΔ σε πλήρη εσωστρέφεια».

«Θα έπρεπε η ΝΔ να κάνει κινήσεις και προς τις δύο πλευρές. Και προς το κέντρο και προς τα δεξιά. Αυτή την στιγμή κάνει μόνο προς το κέντρο», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Μπαλτάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα