Σκηνικό από κινηματογραφική ταινία στην Κοζάνη: Ι.Χ. έπεσε σε περιπολικό!

Σκηνικό βγαλμένο από αστυνομική ταινία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη στο δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαϊδας, στο ύψος του Μαυροδεντρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, όλα συνέβησαν περίπου στης 01.00, όταν ΙΧ μάρκας Mercedes με πινακίδες Βουλγαρίας, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε τυχαία επάνω σε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαϊδας που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση

των δυο οχημάτων (από την οποία ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματισμοί) οι επιβάτες του ΙΧ το εγκατέλειψαν τρέχοντας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και σε λίγα λεπτά στην περιοχή έφτασαν περιπολικά από το ΑΤ Πτολεμαϊδας, άντρες της Ασφάλειας Πτολεμαϊδας, αλλά και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ από την Κοζάνη, που «χτένισαν» κυριολεκτικά μέσα στη νύχτα την περιοχή, μπαίνοντας και μέσα στο ορυχείο Νοτίου Πεδίου.

Όπως αναφέρει το kozanimedia.gr, αποτέλεσμα των νυχτερινών ερευνών ήταν η σύλληψη ενός νέου σχετικά άντρα, με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος είχε καταφύγει μέσα στα ορυχεία και συνελήφθη και με την πολύτιμη συνδρομή των αντρών της ασφάλειας του Νοτίου Πεδίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που μεταδίδει το kozanimedia.gr, οι αστυνομικές αρχές, πιθανολογούν την ύπαρξη τουλάχιστον ενός ακόμη ατόμου στο όχημα, ενώ υπάρχει σοβαρότατη υπόνοια για σχέση με εμπόριο ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα