Σιώπης: Δεν μας πήγε τίποτα καλά, κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μανώλης Σιώπης, μίλησε για την ήττα της ομάδα του από τον ΠΑΣ Γιάννενα και αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τους "κιτρινόμαυρους".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

"​Σχεδόν όλα δεν μας πήγαν καλά, δεν κάναμε τίποτα από όσα μας ζήτησε ο προπονητής μας.Κρατάμε μόνο τα θετικά από την σημερινή αναμέτρηση και πάμε στο επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας" σημείωσε αρχικά.

Για το εάν είναι έτοιμος:

"Όταν ήρθα είπα ότι χρειάζομαι δύο εβδομάδες, σήμερα

αισθάνομαι ότι είμαι έτοιμος να δώσω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα".

Για το δύσκολο πρόγραμμα:

"Είμαστε μεγάλη ομάδα θα υπάρξει δύσκολο πρόγραμμα, εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να το αντιμετωπίσουμε. Το μυαλό μας είναι ήδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ".

Τζανακάκης: Πρέπει να βγάλουμε τον εγωισμό μας και να επανέλθουμε άμεσα

Ο Μανώλης Τζανακάκης ανέλυσε το πως ήρθε η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Άρη, σημειώνοντας ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να βγάλουν τον εγωισμό τους ενόψει της συνέχειας και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Είναι η πρώτη φορά που χάνουμε. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να πεισμώσουμε, να δουλέψουμε και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για το τι δεν λειτούργησε καλά για τον Άρη: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε λάθος μεταβιβάσεις. Σε άλλα ματς ήμασταν πιο ουσιαστικοί. Δεχθήκαμε ένα τυχερό γκολ και θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι σύντομα».

Για τη συνέχεια του Άρη: «Όπως είπα είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να μας πληγώσει. Πρέπει να βγάλουμε τον εγωισμό μας και να επανέλθουμε άμεσα».

Για τον Γιάννη Πετράκη: «Έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ένας πολύ καλός προπονητή και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Του εύχομαι καλή συνέχεια».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι σε μια δύσκολη έδρα, αλλά εμείς θα πάμε εκεί να δώσουμε και την ψυχή μας για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα