Χωρίς Ουάρντα η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Ουάρντα και Ακπόμ, για το αυριανό (23/9-20:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει στο ρόστερ του έξι παίκτες που είναι μη κοινοτικοί, με τον Λουτσέσκου να επιλέγει αυτή τη φορά να αφήσει εκτός 18άδας τον

24χρονο Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

Όσον αφορά τον Άγγλο επιθετικό, αυτός δεν βρίσκονταν στις επιλογές του 49χρονου Ρουμάνου τεχνικού ούτε στο ματς με την Τσέλσι.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Με μόλις μία προπόνηση έπειτα από το ματς με την Τσέλσι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του στο γήπεδο της Τούμπας και δούλεψε στην τακτική προσέγγιση του αγώνα με ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής, αλλά και τις στημένες φάσεις τόσο επιθετικά όσο κι αμυντικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για τον αγώνα της Κυριακής (23.09) για την 4η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Στην αποστολή, λοιπόν, μετέχουν οι:

Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Χατσερίδης, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Λημνιός, Ζαμπά, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Πρίγιοβιτς, Καρέλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα